Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

27.11.2009 @ 13:19 katarina
marjonka : argumentirano demantiraj ali pa se distanciraj. jaz vem o čem govorim, ker sem bila na borzi, ker sem študirala ob delu in dveh otrocih. socializem je živel eno max dve generaciji, mi pa nismo več socialistični odrasli. smo samo deca socializma.
27.11.2009 @ 12:48 marjonka
kararina!
toliko neumnost v tako kratkem zapisu pa še ne.
Rodila si se vsaj 150 let prepozen.
27.11.2009 @ 11:05 katarina
to ja. ko pa gledam z lastne perspektive, ker sem pač s.p., pa da zaposlim nekoga, ki dela samo tisto, kar ja zaradi časovne stiske ne morem oz. lahko delegiram drugemu, pa da se mi buni, da hoče 1000 eur plače, veš da raje zmanjšam obseg dela in dlam tolk, da lahko vse sama naredim. enostavna dela, dela, kjer ni treba napenjat možganov, kjer prideš, oddelaš in greš, pa ti je vseeno kaj delaš, se z delom doma ne obremenjuješ, definitivno niso vredna 600 eur neto. sej pravim ... jaz sem začela z nule, lezla in lezla, prilezla do max v svoji branži ,to je do v.d. direktorja. in šla na svoje. in ko / če bom zaposlovala, bom defintivno take, ki bodo res delali, ki jim bo delo delo, ne samo plača in ki bodo s svojim delom ustvarili dobiček. pa nisem nora na denar, sploh ne, ampak če delavec s svojim delom ne zasluži sebi plače in še edveh zraven, potem je tako delovno mesto izguba. vsaj še dve zraven, pa raje več.
27.11.2009 @ 11:00 B.
Se strinjam,vendar je vedno za uspešnim in dobro plačanim menedžerjem uspešen kader ki ga je potrebno tudi primerno nagraditi, ne pa da neuspešni prejemajo vrtoglave nagrade, če izpostavim samo Slovenske železnice.
27.11.2009 @ 09:51 katarina
ne, s tem se ne strinjam, se pa strinjam s tem, da imajo take plače uspešni menedžerji, torej tisti, ki firmo dobro vodijo. ampak zdaj je raja proti vsem menedžerjem, pa ni važno al je dober ali ne. pa vsi bi dobre plače, pa nihče se ne bi izobraževal, nihče ne bi hodil v šolo, pa vsi bi delali samo 8 ur. pa ... ne može.
27.11.2009 @ 09:31 B.
Z tem se pa strinjaš, da menedžerji dobivajo po 15.000€ ali več dohodkov, ki naj bi bilo plačilo za uspešno delo pa firmo spravijo v bankrot in stečaj, delavci pa za svoje vestno delo po 450€ ?
27.11.2009 @ 09:20 katarina
B. se ne strinjam. da bi imel nekdo s poklicno šolo ali celo osnovnošolsko izobrazbo, ki dela samo enostavna dela enako plačo ali skoraj enako kot nekdo, ki se konstantno izobražuje, ki ima zahtevno delovno mesto .... vsak se lahko izobražuje. če se ne je sam kriv. za to naj prevzame tudi posledice, tudi nizko plačo.
27.11.2009 @ 09:14 B.
Katarina, potem pa naj imajo vsi po 1000€ plače, pa ne bo potrebna nobena subvencija.
27.11.2009 @ 07:39 katarina
ej a pa ti veš, kolk je 800 evrov neto? mislim, se zavedaš kolk denarja potem v resnici rabiš za tako plačo? in koliko bi potem plačal tistega, ki ima uni izobrazbo, zahtevno deovno mesto? 1500 evrov neto?

mimogrede: tisti, ki dobi 450 evrov neto dobi še neprofitno stanovanej s subvencionirano najemnino, v vrtcu in šoli ima vse ali skoraj vse subvencionirano, na morje gredo otroci preko zveze prijateljev mladine, otorke ob vstopu v srednjo šolo čaka štipendija ....
jaz pa, ker imam 1000 evrov, plačujem profitno najemnino, v šoli polno ceno prehrane, na morje moram otroke peljat z lastnmi prihranki, štipendije za moje otroke ni, ker presegamo cenzus....

ampak tega seveda stavkajoči ne boo povedali. le zakaj ne.
27.11.2009 @ 00:33 ervinator
No saj, moja poanta je bila, da 800 evrov ni tako nizka plača (pač, glede na izobrazbo in gospodarsko okolje) in da bi bilo v Sloveniji precej težko najti podjetje, ki nima nikogar z nižjo plačo. Tudi mala in visoko donosna podjetja imajo za na recepcijo (ali kaj podobnega) na izbiro dovolj dobrega kadra, ki je pripravljen delati za relativno (kakor se pač vzame) nizko plačo. Kako nizke so plače nekaterih šele v velikih podjetjih. Hočem povedati, da v makro smislu govorimo o gromozanskih številkah ... Mene na primer Gorenje ni prav nič presenetilo.
na vrh