Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

04.01.2010 @ 02:56 Lojze
A to res obstaja,bože moj?!?
04.01.2010 @ 02:55 Lojze
Gospod Brecelj prav nič prijazno ne deluje,ko izpostavlja probleme v našem zdravstvu-in prav je tako!
03.01.2010 @ 23:29 Gašper
Eni pač nimajo drugega dela kot da kradejo čas drugim.
03.01.2010 @ 15:32 Diana
Ta je pa dobra. Očitno za nekatere res ni razlike med nakupom letala ali knjige. To je tekoči trak in nima nič skupnega z razmišljanjem.
Oseba v nabavnem oddelku podjetja si je očitno izbrala, da bo hodila v službo...
03.01.2010 @ 11:40 r
Prijatelj mi je povedal podobno resnično zgodbo z drugačnim koncem, ki se je zgodila na naši obali: v restavracijo so pozno prišli gostje, malo preden se je restavracija zaprla in so vprašali, če lahko naročijo večerjo. Kuhar se je odločil, da bo gostom pripravil večerjo kljub temu, da so bili prepozni. Gostje so bili zelo zadovoljni z odnosom v restavraciji in s hrano. Izkazalo se je, da je eden do gostov lastnik velikega hotelskega kompleksa v Nemčiji in je kuharju takoj po večerji ponudil zelo dobro plačano službo v svojem hotelu. Kuhar je službo sprejel.
02.01.2010 @ 20:52 Borut
Meni pa se zdi, da so vodilni (ali mano manj vodilni) ravno krivci za tako početje. Ne znam si namreč predstavljati, da bi kdo od uslužbencev vsakokrat z veseljem pošiljal še 5 strani splošnih nakupih pogojev.

Sicer pa mi je sama ideja "Splošnih nakupnih pogojev" čisto mimo. Po moje ste naredili napako, da ste jim knjige sploh poslali. Sporočiti bi jim morali, da se skozi 5 strani pogojev ne boste prebijali. In ko bi ugotovili, da imajo zaradi teh pogojev težave kupovati, bi se (morda) malo zamislili ...
02.01.2010 @ 18:12 Marko
Se strinjam z predhodnim komentarjem in ,da,prijaznost je vsekakor vseprevečkrat 'pozabljena',saj jo lahko smatramo,kot d.d.v - dodano vrednost izdelku.Raje kupite od čemernega ali od nasmejanega 'prodajalca' ?! :)
02.01.2010 @ 17:51 peter
slab vtis na koga?...jaz imena tega podjetja ne vem, tako da slabega vtisa nimam...in knjige ste jim poslali...razen če kaj tudi prodajajo in želijo ali bodo želeli sodelovati z vami...samo ko bo pri tem denar (zaslužek) v vprašanju, boste pozabili na slab vtis...:-)
02.01.2010 @ 17:45 peter
meni se je podobno zgodilo na novega leta jutro, ko sem v lokalu hotel kupit 0,5l vode, za na pot domov...kelnarca ni hotela prodat...rekla da naj grem za drug šank...ona pa se raje pogovarjala s kuharco...
02.01.2010 @ 17:23 Aleš Lisac
Na pomoč prodajalcem cepiva je stopil tudi predsednik Barack Obama. Za razliko od našega predsednika vlade, je poskrbel, da so njegovo potezo slikali. Se je ameriški predsednik cepil dokaj pozno, šele 23. decembra.
na vrh