Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

V Ljubljano prihaja "malinovec", ga bova šla poslušat?
Kdaj ste nazadnje v gostilni pili malinovec? Leta 1989 v Bolgariji, je moj odgovor. Natakar mi je v kozarcu prinesel mlačen malinovec. Takrat so imeli v ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

02.02.2013 @ 21:58 Widmann
Zelo redke so te tablice pri meni v zbirki še lepa dobro ohranjena!
18.01.2013 @ 15:06 Aleš Lisac
Špela odličen komentar, hvala za vaše mnenje. Vsi, ki jemo meso, se moramo zavedati, da živali nekdo zato, da jih mi jemo pobije.

No moji piščanci so vsaj vse svoje življenje uživali v čudoviti naravi in se cele dneve mile volje sprehajali po travniku. Industrijsko proizvedeni piščanci tega luksuza ne vidijo ...

Za ceno uspeha ni potrebno nikogar ubiti, potlačiti. Z Ano se 100% strinjam. Na dolgi rok v poslu lahko uspe samo tisti, ki ima integriteto, tisti, ki deluje etično in pošteno. Vse prepogosto pa ljudje ne naredimo tisto, kar bi morali, kar bi bilo prav, pač pa naredimo tisto, kar je v določenem trenutku najbolj udobno. To je bilo tudi moje sporočilo - sprejmimo in izvedimo tiste odločitve, ki so dobre.
18.01.2013 @ 14:27 Spela
Vaše predavanje sem spremljala v živo. Ste izjemen ekspert v marketingu in to seva iz vaših govorov - ljudje veliko dobimo. Ampak glede piščancev si želim, da bi lahko začutili njihovo bolečino, ko jo že sprejmete kot del žrtve na poti do cilja. Mene je zabolelo, zelo. Moj užitek ob pohanih perutničkah ni etičen, če je zato moralo nedolžno bitje izgubiti pravico do življenja. Kdo mi daje pravico, da si vzamem drugo življenje? Ob dejstvu, da imamo na voljo dovolj druge hrane, ki omogoča življenje meni. Razumem plemena, ki nimajo in ki vzamejo s spoštovanjem. Ne razumem pa globalne kulture, ki za zaprtimi stenami klavnic, ustvarja morijo, ne razumem tudi vas, da je za ceno užitka in uspeha res potrebno kogarkoli ubiti ali "potlačiti". Eno drugo predavanje - Anine zvezdice - Tru - Ho - Ma - me je zato veliko bolj navdihnilo. true - honest - marketing & mankind.
16.01.2013 @ 15:29 Tomaž
Da bi izkoristil baze kuponskih prodaj sem tudi jaz že razmišljal. Par mesece nazaj, sem enim celo pisal pa mi niti odgovorili niso. No mogoče za njih ni bila zanimiva ponudba.
16.01.2013 @ 15:28 Aleš Lisac
Pravkar sem izvedel, da pride na seminar tudi 9-letni otrok. Vstopnico mu je kupila mama, ker se deček menda že zanima za posel, investicije, zlato … Ker mojega skoraj 11-letnega sina niti slučajno ne briga, o čem govori oče na predavanjih, sem prav radoveden ... :) No, bomo videli.
04.01.2013 @ 21:58 Biokmetovalec
Tudi jaz sem hvaležen za ta zapis. Sem postal kar motiviran takoj po branju.
Zelo dobri nasveti.
Tudi nasvet sivolasega o samonagrajevanju se mi zdi pravi.
In res je, čisto vse, kar potrebujemo za svoj uspeh, imamo v sebi. Pravzaprav po 15 letih raziskovanja uspeha ugotavljam, da v RESNICI neuspeh sploh ne obstaja. Dokazano.
03.01.2013 @ 10:33 Tomaž
Super članek!

Tudi sam si vsako novo leto (in tudi še kdaj vmes) zadam (včasih tudi napišem na svoj blog) cilje. Žal pa imam težavo, da se vsega skupaj bolj težko držim.

Tale članek me je vzpodbudil, da se bom tokrat lotil zadeve bolj resno!
02.01.2013 @ 13:24 sivolasi
Zelo koristni nasveti, mag. Lisac!

Posebej ta z nakazilom sovražni politični stranki. Mislim sicer, da bi bilo mogoče bolje v preimeru neuspeha 2000 evrov nakazati za dobrodelne namene, oziroma 2000 evrov donirati eni ali dvema konkretnima družinama, ampak potem se verjetno človek ne bi toliko potrudil, ker bi, če ne bi uspel, pravzaprav vseeno naredil dobro delo (drugim).
Če pa doniraš 2000 evrov sovražni stranki, pa vsekakor ne narediš dobrega dela, narediš celo zelo slabo potezo!

Je pa prava doza, odnosno količina dela, ki si ga naložimo - težek projekt.
Po eni strani bi radi čimprej uspeli, po drugi strani nas včasih nekaj dobesedno "vleče v žur". Pod žur mislim tudi mentalno in fizično lenarjenje.

Jaz rešujem to tako, da se vsakih nekaj ur nagradim, pa naj bo to kava v kafiču (solo ali ob debati z nekom), ali pa kakšen telefonski pogovor z prijetnimi dobesednicami.

Take nagrade namreč (vsaj name) DELUJEJO. Kar je najbolj pomembno...
20.12.2012 @ 10:31 MarcusNed
Pozdravljeni vsi
XRumer 7.0.12 postal prestar zdaj
Ta različica programa ni učinkovito v trenutku :(

Kje lahko prenesete najnovejšo različico , dejansko XRumer?
Hvala !

P.S Mimogrede, bo cena po XRumer 2013/01/05 zraste do 650 $ ...
Torej, če kdo želi prodati to , pišejo mi na PM ali Skype Mr.MarcusNed17
05.12.2012 @ 15:30 Gregor
Aleš bo "končal" bogat, tisti, ki bo pa knjige kupil, pa pač ne. Knjige bi moral RAZDAT, manj kot imaš, manj lahko izgubiš. Le znanje ostane, ampak to zgodbo že veste.
na vrh