Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

20 lepotic se je preizkusilo v prodaji ...
 Pred leti sem sodeloval v resničnostnem šovu. Ne kot udeleženec, bil sem v vlogi tistega, ki je postavljal naloge.  Moje delo je bilo zabavno, ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Zadnji komentarji na objave

07.01.2014 @ 20:22 Goran
Aleš odlična zgodba. Obstaja kje slovenska različica?

:)

Lp, Goran
06.01.2014 @ 01:38 DJ Lovro
Gremo v akcijo! Vabim v Malibu Club, pod stadionom v Izoli. Še kakšen dan vam je na voljo tudi kupon s popustom na kuhano vino, vročo čokolado ali party drink preko Kuponko.si. Morda vas tudi osebno postrežem... FB: Malibu Caffe'.
06.01.2014 @ 01:31 DJ Lovro
Nekajkrat sva se z njo srečala na nastopih. Rebeka je faca. Komadi so pa, kakor kdaj... Zna se prodajat in poskrbet, da se o njej govori, tako ali drugače. Predvsem me je navdušila s tem, da si me je zapomnila po imenu, tudi po tem, ko se nekaj časa nisva videla. Lisac vedno svetuje, da si zapomnimo imena, kar nam pride prav v bodoče. Jaz ji dam plus, ne glede nato, kaj bo rekla moja...
06.01.2014 @ 01:23 DJ Lovro
Ja, šah! nadaljujte družinsko tradicijo... Moj bratranec še po 30 letih igra šah z navdušenjem, pred kratkim se je z enim od svetovnih šahistov (Karpov ali kasparov, ne vem točno) pomeril v igri na internetu. Super se mu je zdelo. Zakaj pa ne?
15.12.2013 @ 20:32 Ljubo
Borut, jaz imam isti problem. Rešim tako, da delam zvečer in ponoči. Drugi dan dlje spim in telefon zvoni v prazno. Pa nič zato, ugotovil sem, da tisti, ki resno misli pokliče tudi drugič.
09.12.2013 @ 20:24 Borut
Kaj pa v primeru, ko sem one man band - ko želim nekaj narediti, pa so ves čas telefoni in maili in je treba temu to ponudbo, drugemu drugačno, in še preden narediš prvemu do konca, že drug kliče, zakaj toliko časa čaka. Vmes pa moram še za računovodjo vse papirje pripravit, kar zahteva dodaten čas, pa še spletno stran je treba objaviti novosti, pa akcijo itd itd... Ni da ni... Za dodatnega človeka trenutno vseeno ni dovolj posla...
09.12.2013 @ 16:20 Ljubo
Dober nasvet. Žal pa ne velja za ženske - one so baje bolj produktivne, če zraven dela še telefonirajo, poslušajo glasbo in tipkajo sporočila.
09.12.2013 @ 14:40 br
Če je fant talentiran, bo pregled zanj plačal klub, ker ima interes. Ni treba nič plačat. Dugače pa naj poskusi kak drug šport ali pa šah.
09.12.2013 @ 10:34 Srečko
Nič pretresljivega. Pa vendar drži 100%!
05.11.2013 @ 04:16 mRobert
Torej sedaj vemo, za koga Žurnal "navija".
na vrh