Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kako do ekskluzivnega vabila na mojo novo marketinško delavnico?
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 23.07.2013


V začetku septembra bom izvedel ekskluzivno marketinško delavnico (predvidena datuma sta petek, 13., in sobota, 14. september). Dva termina za dve izvedbi iste delavnice. Na delavnici bomo delali na primerih izdelkov in storitev udeležencev, dodal pa bom tudi svoje primere. Skratka, zelo praktično usmerjena delavnica. Nekaj kritično pomembnih tem, ki jih bomo obdelali (tudi vi se nam lahko pridružite):

 • Zakaj bodo ali pa ne bodo kupili vaš izdelek ali storitev?
 • Kako prodati po višji ceni, kot prodajate sedaj?
 • Kako ugotoviti, ali se bo vaš novi izdelek/storitev prodajal/a?
 • Kako izbrati pravi način prodaje, prave načine komuniciranja?
 • Koliko vložiti v marketing in prodajo in kako ugotoviti, koliko je najmanj potrebno?
 • Zakaj se splača za stranko plačati več, kot plačuje konkurenca?
 • Prava resnica o »start up gibanju«, Kickstarterju, Indiegogo in podobnih platformah.
 • Glavna tema – psihologija prodaje: od česa je najbolj odvisno, ali bodo kupili vaš izdelek/storitev. Kako to zanesljivo ugotoviti?
 • Zakaj so nekatere restavracije polne, druge skoraj prazne?
 • 4 preizkušeni modeli za kreiranje novih izdelkov/storitev, poslovnih idej.
 • 13 vprašanj in odgovorov, s katerimi boste takoj kreativno izboljšali svoj izdelek/storitev ali pa ustvarili nekaj novega, dobičkonosnega.
 • Vnaprej pripravljen komentar Aleš Lisca o vseh poslovnih idejah udeležencev (ki jih bom prej dobil po pošti in skrbno proučil).
 • Vprašanja in odgovori v živo.


Dodali bomo še kakšno temo. Delavnica bo intenzivna, gre za priložnost, ki vam lahko spremeni življenje ali poslovanje vašega podjetja.

Vaša investicija, cena?

Delavnica je zastonj.

Vendar pa vabilo prejmete samo tisti, ki boste kliknili na to povezavo in z najmanj 29 dolarji podprli moj projekt, s katerim želim uspeti tudi v tujini. V zadnjem času svetujem samo podjetjem, ki so izvozno usmerjena. Pa ne zato, ker bi si to želel. Očitno so to edina podjetja, ki si v tem trenutku moje svetovanje lahko privoščijo. Tudi naše podjetje se širi na svetovno tržišče. Naš projekt na platformi Indiegogo je samo eden od korakov v tej smeri. Za uspeh bo potrebnega veliko dela, veliko poskusov, zato vas prosim za podporo tega projekta.

Zakaj se vam splača sodelovati?

 • Ker boste prejeli vabilo na ekskluzivno delavnico, o kateri sem govoril zgoraj (aprila letos smo razprodali delavnico, na kateri nihče od 146 udeležencev ni dobil popusta. Tokrat bosta vsebina in format drugačna, vrednost septembrske delavnice je najmanj 250 evrov + DDV). Za vas bo vstop prost.
 •  Ker boste dobili svoj izvod namizne družabne igre Firma Kids. 

Hvala in upam, da se vidimo jeseni. Delavnice ne bom ponovil, tudi snemali je ne bomo. Ekskluzivne informacije za vas, ki razumete, ki želite pomagati in ki ste ugotovili, da se takšne priložnosti ne splača izpustiti. Še enkrat povezava na projekt. Če se vam bo kje zataknilo, če imate kašno dodatno vprašanje, me pokličite na 080 1509 ali na mobitel 040 771077.

Več o igri Firma Kids boste izvedeli v tem videu:


na vrh