Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj 17 kozmetičnih izboljšav
Seminarji
Komentarji:   7 15.12.2006

V sredo 13. decembra, sem v polni Smeltovi dvorani (dopoldne in popoldne), govoril o mini izboljšavah za maksi povečanje učinka akcij direktnega marketinga.

DVD s posnetkom predavanja bo kmalu na voljo. Poglejte nekaj slik in skromen komentar.


ziva

Prvi vtis je pomemben. Tudi zato me je napovedala Živa, Miss Slovenije 2004. Povedala je zanimivo zgodbico o kozmetičnih spremembah, omenila pa je tudi zanimiv dogodek s cestninske postaje ...

gneca

Lepa skupina podjetnic in podjetnikov, ki vedo, da se splača investirati v znanje. Marketing je disciplina, ki prinaša najvišje donose!

ales

Hm ... pojma nimam o čem sem govoril v trenutku, ko je nastala ta fotografija. Bom pogledal DVD, pa bom videl. :)

Komentarji:

15.12.2006 @ 12:34 Žan Nekrep
Zelo zanimivo in poučno predavanje na katerem sem zvedel mogoče za 5 x 17 kozmetičnih izboljšav. Stvari je bilo toliko, da sem težko pisal in si bom mogel naročiti DVD :) Res veliko konkretnega! Priporočam vsem nakup DVD-ja! Seveda predavanje je poživila tudi Živa- škoda, da nisem bolj razmislil, ko sem imel ponudbo v roki za vodenje ene oddaje z Živo v kateri sodeluje tudi Aleš :) . No pustimo to - sedel sem blizu nje in sem jo tudi spoznal, kar je še dodatna korist od predavanja in je tudi sama rekla, da je zelo zanimivo predavanje, ki ga na faksu ne doživiš ali pa redko saj na najinih faksih ne :( Torej zaključek: predavanje je bilo 1A!
15.12.2006 @ 14:31 Peter
mene pa zanima zgodbica iz cestninske postaje? lahko prosim na kratko...
15.12.2006 @ 14:33 Žan Nekrep
Na cestninski postajo je prišla Živa z svojim avtomobilom na katerem je pisalo Miss slovenije za leto 2004 in brez make-upa. Tisti, ki je delal na cestninski postaji je pogledal avto in ni mogel verjeti, da je ona brez make-upa in, da ni skoz naličena... Za nadaljevanje in celotni potek pa predlagam nakup DVD-JA :) :)
15.12.2006 @ 15:43 Super Tine
hmm... med podjetniki in podjetnicami je bil tudi vsaj 1 "študent" (bodoči podjetnik)... =)
16.12.2006 @ 13:00 Damjan
Kdo pa je dobitnik nagrade 100 personaliziranih lartic? :-)
16.12.2006 @ 15:57 Super Tine
žrebanje bo v letu 2007 izvedel AV studio =)
17.12.2006 @ 19:56 Marko
Pozdravljena ekipa L&L ! Živa je resnično poŽivila vaše predavanje g.Aleš . Dobra ideja za 1.vtis. Naslednjič bom točen. Pa še ena misel. Nekje globoko v sebi sem tudi čutil, da bomo na brezplačnem predavanju dobili ponudbo za tistih 10.000,- SIT, ki je ne bom mogel zavrnit (kot pri filmu Boter - no, tako v kot nas niste spravili). Vaš način dela bi lahko poimenovali "Iskreni marketing".
na vrh