Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Našel sem izgubljenih 6700 evrov!
Dnevnik guruja
Komentarji:   0 30.11.-1

Kot veste, redno investiram v izobraževanje. Kupujem, knjige, kasete, DVD-je, seminarje, svetovanje. Verjamem namreč, da z investiranjem vase denar dobro nalagam.
Pred desetimi, petnajstimi leti sem predvsem v ZDA kupil cele kupe (glej fotografijo) izobraževalnih kaset. Prodajna cena teh kaset je bila precej več kot 6700 evrov. Priznam, da sem mnoge kupil na posebnih akcijah, na seminarjih itn. in sem za vse skupaj plačal nekaj manj. Ampak vseeno. Kasete imam … poslušam jih pa ne več.

kasete

Ker so kasetofoni nekako izginili. Enega imamo sicer še vedno v 10 let starem službenem avtu, ki ga uporabljamo za razvoz knjig, ampak s tem avtom se res redko vozim, pa še to na krajše razdalje.
 

Ampak pozor!

Sedaj sem izvedel za način, kako zopet pridem do vsebine na svojih kasetah!
In tudi vi lahko enostavno in poceni prevedete svoje avdiokasete v novejše formate!
Obstaja zelo poceni naprava, ki vam avtomatično prevede kaseto v mp3 format. In stare kasete lahko presnamete na CD, jih poslušate na računalniku, mp3 playerju.
Če vas zanima, kliknite to povezavo za ponudbo. Kot sem rekel, zelo poceni napravica, ki se vam jo res splača kupiti.
 


na vrh