Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Seminar, o katerem vam ne smem skoraj nič povedati …
Seminarji
Komentarji:   4 22.10.2009

Dragi prijatelji,

vem, da se vam bo tole zdelo malo čudno. Vabim vas na seminar, ki ga ne organiziram jaz in tudi nobenih finančnih interesov nimam pri tem. Ampak mislim, da se vam tole splača prebrati.

Vse se je začelo pred 3 leti. Priletel sem v Las Vegas. Taksistu sem pomolil listek in mu rekel, naj me pelje na naslov, ki je bil napisan na listku.

Taksist je pogledal listek in takoj rekel: »Ah, the best kept secret in town …« Naj njegove besede povzamem v slovenščini: »Na ta naslov sem peljal že več deset ljudi. Na ta naslov in potem še nazaj na letališče. Ampak nihče mi ni nikoli povedal, za kaj gre. Vsi govorijo samo o nekem seminarju, o neverjetni izkušnji, o tem, da gre za čustveno doživetje … In vsi rečejo, da kaj več ne smejo povedati.«

Taksist me je odložil pred pritlično zgradbo v mirnem delu Las Vegasa. Tam se nas je zbralo nekaj deset. Gledali smo se in ugibali, kaj se bo zgodilo,


zakaj smo tukaj, kaj nas čaka. Potem je po nas prišel avtobus in nas odpeljal kašnih 80 kilometrov iz mesta. Na ranč sredi puščave. In začela se je tridnevna delavnica, seminar.

Kot rečeno, vsi udeleženci smo zavezani k molčečnosti. Seminar lahko priporočimo tistim, za katere mislimo, da jim bo koristil, ne smemo pa povedati, za kaj točno gre. Razen, da gre za seminar za vodje, da se tam res naučiš biti vodja, da gre za precej osebno in čustveno zadevo, da gre za nekaj takšnega, česar ne boste videli nikjer drugje. Pričakujte nekaj med strnjenim služenjem vojaškega roka v JLA (Jugoslovanski ljudski armadi), resničnostnim showom in resnim poučnim seminarjem. Več res ne smem povedati.

No, moj prijatelj, dr. Al Ringleb, ki me je tudi priporočil in pripravil do tega, da sem šel v Las Vegas, in moj sošolec s študija MBA, Gorazd Norčič, pripravljata taisti seminar! In vi ste vabljeni!

Le da se bo vse dogajalo v Sloveniji. Konec novembra letos (med 20. in 22. novembrom). In samo za vas, ki poznate marketinškega guruja, je ponudba zelo, zelo ugodna. Namesto 1500 evrov, boste za tridnevni seminar plačali samo 500 evrov. All inclusive. Skratka, promocijska cena. Zakaj tako nizka cena? Ker organizatorji vedo, da boste o vsebini seminarja molčali, da skrivnosti ne boste izdali, vedo pa tudi, da boste poskrbeli za to, da bodo naslednje delavnice po polni ceni polne.

Če vas seminar zanima, pokličite Gorazda na 031-642-212 in mu povejte, da sem vas jaz priporočil. Potem pa je vse v vaših in Gorazdovih rokah. Lahko tudi kliknete na tale link – tu je objavljeno nekaj več informacij.

Vem, da me boste prvi dan ali dva seminarja preklinjali, na koncu pa se mi boste zagotovo zahvalili. Vem, da bo tako. Če imate konec novembra čas, pokličite Gorazda. Denar tokrat ne sme biti problem, ker je cena res predpremierna.

Komentarji:

23.10.2009 @ 18:37 Tomaž
Meni se tole zdi zelo zanimivo. Edino kar pogrešam v ponudbi je vračilo denarja, v primeru da z seminarjem nisem zadovoljen.

P.S.
Slike ni možno dodati, ali pa je ne znam.
Svoje obiskovalce bloga (sem prepričan, da jih je ogromno) bi bolj motiviral k pisanju komentarjev, če bi lahko ime bil link do blog, spletne strani podjetja,.... Pa bolj zanimivo bi bilo, ker bi se vedelo kdo komentira,...
24.10.2009 @ 09:16 Aleš Lisac
Tomaž, jaz nimam nič proti, če dodaš link v komentar. Recimo www.lisac.si Pa tudi sliko se da dodati. Bom sedaj dodal eno.
24.10.2009 @ 09:23 Aleš Lisac
Evo, še slika. Slika ne sme biti preveč velika, če jo želimo naložiti.
06.11.2009 @ 08:29 Jana
Ja zanimivo, samo jaz nimam tega denarja....pa se bom učila kar sproti ob vaših zanimivih in poučnih zapisih, kajti to kar jaz delam, je zgolj za moje dobro počutje, da delam še kaj koristnega poleg tega, da sem upokojena (saj veste gospodinjstvo, čiščenje, kuhanje, blaaaaaa....
na vrh