Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Odhajam na Florido, na zasebni otok.
Dnevnik guruja
Komentarji:   4 30.03.2009

Avtor knjige »Prepričevanje – umetnost doseči to, kar želite« Dave Lakhani me je prepričal. Ok, priznam, da je imel z mano lahko delo …

Povabil me je na 5-dnevni »master mind«, na zasebni otok (Useppa Island) na Floridi. Povabil je še osem drugih uveljavljenih piscev, predavateljev. Skupaj bomo pet dni razmišljali o marketingu, o tem, kaj lahko še naredimo v našem (gurujskem :)) poslu, da bomo imeli še več zadovoljnih strank.

Na tem otoku menda ni avtomobilov, kako je s komunikacijami, tudi ne vem, tako da se verjetno kakšen teden ne bom oglašal. Potem vam bom pa povedal, kako je bilo.

Če še nimate Daveove knjige »Prepričevanje«, jo lahko naročite v naši spletni knjigarni. Odlična knjiga za tiste, ki bi radi znali bolje prepričevati.

Kdo je Dave Lakhani? Poglejte si kratek video, kjer Dave na eni izmed najbolj gledanih ameriških televizij CNBC odgovarja na vrašanja Donnya Deutcha. Izvedeli boste, kakšna je razlika med prepričevanjem in manipulacijo. In še nekaj drugih trikov s področja prepričevanja. 
 


Komentarji:

31.03.2009 @ 10:42 stric
zanimiv video, zelo ameriško, ampak makes sense
31.03.2009 @ 18:11 Tomaž
Sem prebral knjigo Prepričeanje, tako da verjamem, da bo tole zanimivo.
Srečno pot!
02.04.2009 @ 03:46 DJ Lovro
Ou, moram it še enkrat skozi, na začetku sem gledal samo tisto žensko na levi ... Ta je bila močna, ko jo je voditelj vprašal, kaj naredi na zmenku, da "se proda"? Turbo minute, a? Super!
02.04.2009 @ 19:36 Ana
Prebrala knjigo. Ob tej priložnosti bi izkoristila najmočnejše marketinško orožje na Zemlji, ker jo toplo priporočam predvsem samooklicanim "antitalentom" za prodajo.
na vrh