Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Državo prvenstvo 2009 definitivno bo!
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   1 10.03.2009

Državno prvenstvo v direktnem marketingu 2009!
Dolgo sem vas pustil v negotovosti. Priznam in se opravičujem. Državno prvenstvo v direktnem marketingu 2009 definitivno bo. Vendar še ne takoj. Začelo se bo 8. junija!


Zakaj šele takrat?

Preprosto zato, ker smo od začetka leta do danes, čeprav naj bi bila tudi v naših krajih recesija, prodali več kot 2700 vstopnic za naše seminarje. Od danes, ko vam to pišem, pa do junija predavam na 36 seminarjih. Podjetje Lisac&Lisac pa seveda organizira tudi predavanja in seminarje, na katerih jaz ne predavam. Naša ekipa je številčno majhna in zaradi prevelikega zanimanja za naše seminarje in druge oblike poslovnega izobraževanja (CD-je, DVD-je, webinarje, e-klub, knjige, svetovanje …) pred 8. junijem enostavno ne moremo začeti z državnim prvenstvom v direktnem marketingu.

Slaba novica je torej ta, da bomo začeli pozneje, kot smo načrtovali.

Dobri novici pa sta vsaj dve!

Udeležba bo letos prvič, za vse, ki se boste na prvenstvo prijavili, BREZPLAČNA!

V tem trenutku vas je več kot 50 že prijavljenih, nove prijave sprejemamo do konca aprila 2009.
8. junija se dobimo v dvorani Smelt, kjer bom za vse prijavljene 4 ure brezplačno predaval o direktnem marketingu in pojasnil vse o tekmovanju. V dvorani bomo tudi razdelili prve kvalifikacijske naloge in izžrebali tekmovalne skupine oziroma pare. Na to predavanje ste povabljeni vsi, ki ste se, ali se še boste prijavili na državno prvenstvo v direktnem marketingu.

Kaj se vam splača narediti kar takoj?

Prosim, POTRDITE svojo prijavo na državno prvenstvo. Enostavno mi pošljite mail in v prostor za zadevo napišite: TEKMUJEM!

In rezervirajte si čas 8. junija 2009.

Lep pozdrav,

vaš mag. Aleš Lisac

p.s. Če se še niste prijavili vsaj na kakšnega od naših več kot 23 različnih seminarjev, lahko to še vedno storite na www.lisac-lisac.si.Vendar pozor, prostih mest praktično ni več, večina seminarjev je polnih, tako v ljubljanskih kot mariborskih terminih. Pred prijavo lahko preverite na 080-1509, če je za seminarje, ki jih želite obiskati, še kakšno prosto mesto. Če je linija zasedena, prosimo, poskusite ponovno.

p.p.s. Več o državnem prvenstvu v direktnem marketingu lahko preberete na www.prvak.si

p.p.p.s 8. junija vam bom v veliki dvorani Smelt 4 ure predaval o direktnem marketingu in vam povedal vse o tretjem državnem prvenstvu v direktnem marketingu. Zapišite si termin v svoj koledar. Predavanje in udeležba na 3. državnem prvenstvu v direktnem marketingu je za tekmovalce BREZPLAČNA. Časti podjetje Lisac&Lisac in sponzorji prvenstva!

 

Komentarji:

08.04.2009 @ 22:44 Damjan Jevsnik
TEKMUJEM!
na vrh