Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Led
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 13.01.2009

V teh mrzlih dnevih sem se spomnil, kako bi lahko kakšen trgovec letos poleti dodatno lepo zaslužil. Z ledom.

led

Kdo bi kupil led v trgovini?
Jaz recimo vsaj dvakrat na leto, ko imam malo večji piknik ob Kolpi. Hladilnika, kjer bi naredil dovolj ledu, ki bi zdržal cel dan, nimam. Vreča ali dve ledu bi mi res prišle prav.

Jasno, da Američani led prodajajo že leta. In gre dobro v prodajo. Upam, da bo tole prebral kakšen trgovec (ali pa recimo lastnik restavracije – ki bi lahko ob cesto postavil napis »prodajamo led«) in bom letos lahko led za piknike kje kupil.

 


Komentarji:

13.01.2009 @ 22:33 Rado
Prava ideja priznam.
Le da jaz pridem do ledu še ceneje.
:-) Šarmiram natakice po bifejih.
Cena? Lepe besede in mežikanje na obe očesi.
19.01.2009 @ 13:57 Ovca
Bravo! Tudi v Holandiji imajo na pumpi en hladilnik popolnoma poln ledenih kock. Do danes sem se spraševala kdo za vraga sredi zime kupuje ledene kocke. Zdej razumem :-).
27.04.2009 @ 10:21 Alenka
Veliko stvari, ki jih prodajajo v Ameriki, med drugim tudi led se mi zdi, da se v Sloveniji ne bi prijele. Ceprav mogoce samo podcenjujem slovenski marketing oziroma kupce.
na vrh