Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Hladilnik "Made for iPod"
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 11.09.2008

Bravo Gorenje! Predstavili so "Made for iPod" hladilnik. Kdo pravi, da morajo biti hladilniki dolgočasni. Eden lažjih načinov, da danes narediš kaj novega, je da kombiniraš obstoječi izdelek s kakšnim drugim.

Sicer pa mislim, da vem, od kod Gorenju ideja za "Made for iPod fridge freezer". Prebirali so hrvaške časopise in zagledali tale članek. :)

vibrator

Ja, "Made for iPod vibrator"! Posrečena kombinacija ... Marketinški nauk?

Eden od načinov, da izumite nov izdelek, je da kombinirate dva ločena izdelka. Tako so recimo nastali kamperji (kombi + počitniška prikolica), razne ure za tekače (ura + merilec srčnega utripa + mini računalnik). športni copati s koleščki, šminka z vgrajenim ogledalom in lučko, itd. Zabavno je kombinirati izdelke, ki na prvi pogled ne gredo skupaj. 


Komentarji:

14.09.2008 @ 02:39 DJ Lovro
Rabim nov hladilnik in zvočniki so mi prepereli... Kaj, če bi mi pri Gorenju zrihtali enega takega, pa jim v zameno pripravim kakšen party za poslovne partnerje ali piknik za zaposlene? Še napišem PR članek za medije, poslikam in objavim na svoji internet strani... Pred kratkim vam je Mercator hladilnik ob nakupu še napolnil, tudi v redu zadeva... Imajo kakšen "deal" z Gorenjem, to bi mi prišlo prav...

Veste, kje me najdete...
na vrh