Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Oglas za traktor
Poučen članek v prilogi Kmečkega glasa. Na sliki vidite star oglas za traktor Waterloo Boy – one man tractor. Že iz imena produkta je jasna ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj 90 dnevna ločevalna dieta
Dobre knjige
Komentarji:   2 16.09.2008

90dnevna

Ta knjiga je uspešnica. Čestitam slovenskima avtoricama.

Veste, kateri dve besedi z naslovnice sta mi najbolj všeč? Marketinško najboljši besedi na naslovnici sta besedi »Prvi del«.

 Kdor želi resnično uspeti v katerem koli poslu, mora razmišljati kot šahist. Vsaj nekaj potez naprej. Za prvim delom seveda pride drugi del. Zakaj bi zadovoljnim strankam prodali samo eno knjigo, če jim lahko prodamo več?

 


Dodaj komentar


Komentarji:

07.11.2008 @ 20:34 MILICA MUSTEROVIC
G. Lisac jako cenim vas rad pa vas zato i molim ako ste u mogucnosti da vas sajt prevedete na srpski jezik jer ne mogu najbolje da razumem vase tekstove .
hvala
21.05.2009 @ 10:40 danijel GOMBAČ
Pozdrav... vedno ko ugledam "ločevalna dieta" se malce sarko-nasmehnem. Kar mi švigne čez procesor v glavi je namreč ponesrečen(ali z veliko mero slovencem ne ravno najbolj domačega humorja- to si nisem nikoli razjasnil) prevod izraza v eni od restavracij, kjer si lahko izbral meni, ki podpira in sledi smernice omenjene diete. Skratka prevod je bil: "Divorce diet". Morate priznati, da pomilovanje nad googlovskim prevodom hitro zamenja občudovanje smisla za humor. Hja, pa, žal, najbrš ni tako.
na vrh