Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj MacBook Air
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 31.07.2008

Na svoji mizi imam MacBook Air. Lepa igračka. Dekleta padajo dol. Tudi natakarica Špela je rekla, naj ga še kdaj prinesem pokazat (kafič je v istem nadstropju kot moja pisarna).

air

Prodajalec mi ga je prinesel v brezplačen 5-dnevni preizkus. Drag način prodaje, mar ne?  Dva obiska prodajalca, vsak obisk traja eno uro, pa še do strankine pisarne je treba priti … To mora biti drago, si verjetno mislite. Je možno, da se tak način prodaje vseeno izplača?

Mislim, da v primeru Mac Aira zadeva zna uspeti. Baza strank je primerno izbrana, prodajalec dober in izkušen, izdelek pa je tudi takšen, da se o njem splača pogovarjati. Dobri prodajalci tudi vedo, da je zelo pomembno, da stranka izdelek, ki ga prodajamo prime v roke. Če stranka enkrat izdelek prime, se verjetnost nakupa znatno poveča!

Moje mnenje o MacBook Ariu?

Boljši, lepši, bolj seksi, opaznejši, uporabnejši in cenejši kot Rolex. Skratka za kupit.
 


air2

Čisto po naključju sem MacBook Aira položil na knjigo Draytona Birda. :)

Komentarji:

31.07.2008 @ 10:46 Enes
Kako debela knjiga :)
31.07.2008 @ 10:51 Sašo K.
Če boste kupili Aira bo verjetno v roku enega leta cela firma opremljena samo že z Apple opremo :) To je precej pogost pojav.
31.07.2008 @ 12:59 Robert Pal
Ta Apple firma res ima dober okus.
Človek bi ga kar kupil... Mislim, da je čas, da si nabavim tale Apple ;)

Robert Pal, športni fiziolog, kondicijski ekspert, osebni trener

www.DoubleYourSuccess.com
01.08.2008 @ 06:52 Kjaote
Mislim, da na g.Lisaca pritiskajo ponudniki prestižne opreme, ker je zelo dovzeten na prestiž,..., Lexus,MacAir,..., in ker potem v svojem blogu še lepo pohvali nekoga, ker je izbral "kvaliteten" pristop direktnega marketinga, šeposebaj zato ker je njega zbral, kar mu rahlo malo (ali malo več) godi!
01.08.2008 @ 10:48 Aleš Lisac
Kjaote ... :) Morda je v tem kar praviš kanček resnice. Ampak v obeh primerih, ki jih omenjaš, sem bil le eden izmed množice, ki so jim ponudbo poslali. Imetnik Diners kartice.
17.09.2008 @ 23:22 Anže Ž.
Imam Aira sedaj že 5 mesecev in sem zelo zadovoljen.. tisto kar si napisal glede deklet drži (sem še študent in ga seveda redno nosim na faks..) :)
na vrh