Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Elektro Fiesta
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 11.07.2008

fiesta

Tole sem poslikal na Dunaju, kar med vožnjo z avtom. Vidi se sicer slabo, ampak mi boste morali verjeti. Dunajčan je predelal svojo staro ford fiesto. In se sedaj vozi na elektriko. Ne brigajo ga visoke cene nafte, on se vozi na elektriko. Žal nisem imel časa, da bi se ustavil in ga zaslišal o projektu. Morda naslednjič, ko bom šel mimo.
 


Komentarji:

11.07.2008 @ 10:21 ervinator
Hja, letos se je elektrika v Nemčiji ornk podražila.
11.07.2008 @ 11:20 SuperTine
Mogoče pa:

Znak na drevesu; Pozor visoka napetost, pomeni, da so že večkrat vlomili v njegov avto...

Premišljeval je; ukrepal; in si izmislil nov izdelek.

Trenutno je v fazi testiranja in odpravljanja morebitnih napak (tožb) - električni PASTIR
=)
13.07.2008 @ 15:51 Aleš Lisac
Super Tine je car za podrobnosti ... :) znak za visoko napetost niti opazil nisem in s "projektom fiesta" seveda ni povezan. Ali pa ...:)
na vrh