Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj V ponedeljek se bo začelo
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   3 03.11.2006

6.11. se začne Državno prvenstvo v direktnem marketingu. 73 tekmovalci se bodo potegovali za naziv državnega prvaka. Zanimivo bo.

Malo za šalo, malo za trening, sem tekmovalce vprašal, kaj mislijo katera od spodnjih sponzoriranih novosti objavljenih na najdi.si je bila boljša - katera je dosegla višji CTR.

A) mag. Aleš Lisac tokrat ne časti - Zato pa organizira Državno prvenstvo v direktnem marketingu, kjer lahko zmagate tudi vi. Žirije ni, zmaga, kdor proda več.

ali

B) Marketinška dirka! - Prvo in edino nepristransko marketinško tekmovanje na svetu. Brez komisije, brez žirije, brez kuhinje. Državno prvenstvo v direktnem marketingu!

Nekateri tekmovalci so uganili, nekateri ne. Večina se jih je vzdržala. :) Kaj pa vi mislite, je zmagala rešitev A ali B. Preberite celotno novico ...


pokal

Kdo bo domov odnesel pokale? Kdo se bo odpeljal z mazdo MX5? Slike tekmovalcev na www.prvak.si

Zmagala je prva (A) sponzorirana novost!

"Mag. Aleš Lisac ..." je dosegel boljši CTR kot "Marketinška dirka ..."

Rezultat je bil 0,28 proti 0,12 za "mag. Aleš Lisac ..."

A ni direktni marketing zabaven šport?

Še en primer?

Naj vam bo. A ali B?

A) Iščemo slovenskega marketinškega carja! - Prvo državno prvenstvo v direktnem marketingu. Brez žirije, brez kuhinje. Si upaš, imaš … ? Preveri seznam in slike prijavljenih.

B) Klik na tole vam lahko spremeni živjenje - Prijavite se na Državno prvenstvo v direktnem marketingu. Prvo nepristransko marketinško tekmovanje. Ker kuhinje ni, vam lahko uspe.

Rešitev po oglasih :)

www.prvak.si

Car je zmagal z rezultatom 0,49 proti 0,25.  

 

Komentarji:

03.11.2006 @ 15:36 Dean
Še več testov prosim!
Zanima me koliko slovenskih firm testira oglase, koliko pa objavi tisto kar je všeč direktorju in šefu marketinške agencije.
04.11.2006 @ 08:18 Blaž
Pri teh primerih sem uganil. A to pomeni, da sem že dober? :)
So pa primeri res zanimivi. Se pridružujem Dejanu, ki si želi še več primerov.
06.11.2006 @ 10:50 e-sociolog
Hoj Aleš,
ali je res pametno, da so prijave zaključene? Mislim, da si naredil napako. Prepričan sem, da bi se sedaj, ko je jasno, kakšna je konkurenca, prijavilo še več ljudi.
Ali pa vsaj eden : jaz. :)
Disclaimer: Na večino srečanj ne bi prišel, ker sem pač večino časa v 'tujini'.
na vrh