Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Andy Owen
Seminarji
Komentarji:   0 26.09.2007

Pravkar mi je pisal Andy Owen. Pohvalil se je, da so ga to soboto v Rusiji proglasili za "Rusko osebnost leta s področja direktnega marketinga". In Andy bo 24. oktobra predaval v Ljubljani.

andyrusija

Zelo, zelo zanimivo bo. Pokazal bo več kot 100 svežih primerov akcij direktnega marketinga. Škoda, da se takšnega seminarja, ne morejo udeležiti vsi, ki jih ta tematika zanima. Seminarji so bližnjice - bolje se je učiti od mojstrov, kot pa čisto vse odkriti na lastnih napakah. Problem učenja na lastnih napakah ni samo to, da je takšno učenje drago. Problem je v tem, da se vsega preprosto ne moremo naučiti na lastnih napakah. Ker ni dovolj časa in denarja. 

Če vas direktni marketing zanima, če bi radi zaslužili več, prodajali bolje, potem veste kaj morate narediti. Andy Owen.


na vrh