Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Knjige v Londonu
Dobre knjige
Komentarji:   2 14.05.2007

Veliki trgi imajo svoje prednosti. Ker je London velik in ker ga obišče veliko ljudi, je tudi dovolj prostora za veliko knjigarn. Zato je tudi izbira zelo velika. Seveda je boj za vsako stranko hud. Kako do več strank? Pomaga velika izbira, specializacija, podpisani izvodi knjig, pomagajo udobni kavči, ponudba kavice in sladic, pomaga, če poleg knjig prodajaš še seks ali kaj drugega, pomaga, če redno komuniciraš s kupci.

london-knjige

ulica v Londonu, kjer boste našli veliko knjigarn

Recimo v eni od knjigarn so me vprašali, če jim pustim svoj elektronski naslov. Obljubili so mi 15% popust pri naslednjem nakupu, samo če jim dam svoj e-mail. Pametno, zelo pametno!

Sicer pa sem tokrat za knjige zapravil manj, kot sem plačal za tunel in trajekt, da sem prišel do Londona. Tunel 200 funtov, trajekt 90 funtov. V eno stran sem šel pod morjem, v drugo pa po morju … Sem pač moral v London z avtom. Je bilo preveč prtljage, da bi šel z letalom.


knjige2

seks in knjige

knjige3

podpisani izvodi knjig za ljubitelje

knjige4

umori in kriminalke

knjige5

tradicija

Komentarji:

15.05.2007 @ 08:03 Ana
Aleš, kdaj ti sploh uspe prebrati toliko knjig, predavati, potovati, biti direktor, biti oče itd.?
15.05.2007 @ 09:25 anita
vsak dan ima 24 ur časa - tako kot mi vsi
na vrh