Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj CO2 marketing
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 07.05.2007

CO2 je očitno postal tudi marketinški trend. Na sejmu direktnega marketinga je računalniško podjetje vsem obiskovalcem delilo sobne rastline. Ker vsak PC na leto proizvede čez 1.094 tone CO2. Rastline pa, to verjetno veste, CO2 »uničujejo«.


co2

Hm, če nimaš nobene druge konkurenčne prednosti, je tudi to, da tvoji serverji porabijo manj CO2, prednost. Ljudje smo čedalje bolj naklonjeni varovanju okolja. Kupujemo avtomobile, ki porabijo manj CO2, sadimo drevesa, ugašamo luči … Pametni trgovci na vsakem trendu nekaj zaslužijo.

Kaj bo naslednji trend? Upam, da se bo nekdo spravil nad preveliko porabo embalaže. Plastičnih vrečk je res preveč.

Sicer pa smo Slovenci v zadnjih petdesetih letih za zmanjšanje CO2 naredili zelo veliko. Ste vedeli, da je bila Slovenija pred drugo svetovno vojno 30% poraščena z gozdom? Sedaj je gozda že približno 60%. Skratka, veliko, veliko več dreves, kot jih je bilo včasih. Res je tudi, da smo imeli včasih več kot 60.000 jablan, danes pa le še okoli 22.000. Skratka več dreves, ampak žal takšnih brez sadežev …


Komentarji:

08.05.2007 @ 16:52 Super Tine
Manj je več...

Že res, da je manj jablan, vendar si ta podatek intrepretiram nekako tako;

VELIK + za naravo = manj špricanja ( cca. -38.000 ) jablan s pesticidi, kar blagodejno vpliva na prebavni trakt okolja,
povpraševanje po BIO jabkih "baje" narašča, jaz pa vedno grešim pri marketingškem triku saj se ne morem upreti velikosijočesočnemu (špricanemu hibridu) jabolku...
=D

Dobro jabolko najti danes, je kot iskanje igle v kupu sena..
08.05.2007 @ 17:04 Žan Nekrep
Ekološki izdelki bodo za prihodnost BUM! To je napovedala pred časom tudi znana ameriška revija entrepreneur, ko jih je uvrstila na prvo mesto za VROČE POSLE ZA PRIHODNOST!
09.05.2007 @ 12:03 jurij
Malo vas je Aleš potegnil s številom jablan kaj? Toliko kot je napisal jih ima malo večje sadjarsko podjetje. Pa lep dan še naprej.
na vrh