Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Al Gore o Jou Sugarmanu
Dobre knjige
Komentarji:   3 30.04.2007

Al Gore in Joe Sugarman

Albert Gore, nekdanji podpredsednik ZDA, je izjavil: »Sugarman has a real talent for promotion and writing advertisment«.

sugarman

Danes vam predstavljam in priporočam najnovejšo knjigo Joeja Sugarmana. Hudo dobra knjiga. Jaz sem jo pogoltnil v enem večeru. In ta teden jo bom prebral še enkrat in čez nekaj časa še enkrat in še enkrat.

Kaj je o tej knjigi izjavil Joe Vitale: »Sugarman is a living legend and by-God genius at writing copy that sells. This book is his masterpiece. It reveals all of his hard-earned secrets. The writing is riveting and the wisdom is worth gold. This is the best book on copywriting in the entire history of marketing.«


sugarman2

V moj izvod knjige je Joe napisal nekaj, kar na kar sem še posebej ponosen. Kupite knjigo. Če ne berete angleško, preberite Joejevo knjigo »Sprožilci«, ki smo jo izdali v slovenščini.

Dodaj komentar


Komentarji:

30.04.2007 @ 22:22 Aleš Lisac
Kaj mislite, kako to, da je Al Gore izjavil kar je izjavil? Zgodba kako je prišlo do te izjave je nadvse zanimiva. V kratkem, vam jo povem ... :)
09.02.2008 @ 22:23 Mili
Pozdravljeni!
Zanima me kje ste kupili knjigo?

lp, Mili
10.02.2008 @ 19:33 Aleš Lisac
Mili, na Amazonu. Sicer jo bomo pa izdali v slovenščini, v treh štirih mesecih.
na vrh