Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Cenejše zavarovanje za izkušene voznike!
Marketing
Komentarji:   6 01.03.2007

Tukaj je! Cenejše zavarovanje za izkušene voznike!

Zavarovalnica Generali me zadnje čase navdušuje. Za zavarovalnico imajo zelo dobre oglase. Kaj mi je pri njihovem oglasu všeč? Vsak lahko trdi, da ima 30% cenejše zavarovanje. V takšne trditve ljudje ne verjamemo več. Ampak, če pojasniš, da je zavarovanje cenejše za izkušene voznike, potem trditev postane veliko bolj verjetna.

generali

Oglas je dober tudi zato, ker ne poskuša prodajati zavarovanj vsem povprek. Namenjen je samo izkušenim voznikom. Taista zavarovalnica je imela tudi oglas, ki je bil namenjen samo voznicam. Zopet dobra poteza. Bolj specifični ste v oglasih, bolj natančno poveste, komu je oglas namenjen, bolj kredibilen in učinkovit bo oglas.


Komentarji:

01.03.2007 @ 08:41 katica
Me zanima, kakšen je kriterij, da se uvrstiš v kategorijo izkušenega voznika?
01.03.2007 @ 09:43 Peter
Iz nekega čudnega, meni neznanega, razloga je mene ta oglas pritegnil, sem si ga zapomnil, razmišljal o njem! :-) Mogoče zato ker sem se SAM identificiral/označil kot izkušen voznik. :-)
01.03.2007 @ 11:39 Aleš Lisac
Peter, ta "čudni neznani razlog" je to, da ste se našli v izrazu "izkušeni voznik." Recimo, če v oglasu pisalo "Cenejše zavarovanje za ženske med 34 in 45 let", tega oglasa ne bi spregledala praktično nobena ženska navedenih let. Natančne trditve v oglaševanju delujejo. Če prodajaš vsem, te ne opazi nihče.
02.03.2007 @ 13:14 Alesh
Pozdravljeni,
mene pa ta oglas odvrača in menim, da ni primeren za to ciljno publiko. Kadar ga slišim najperej pomislim, da se izkušeni vozniki zavedajo pomena varnosti in zavarovanja v prometu, posledično avtomatično pomislijo "mal denarja mal muzike". Preoričan sem, da izkušeni vozniki raje dajo kakšen tolar več za zavarovanje. Se pa strinjam, da je treba oglas naslovit na ciljnega kupca.
LP!
02.03.2007 @ 16:07 Aleš Lisac
Alesh, jaz bi tudi rad dal več denarja za malo muzike. Vedno sem imel vse totalno kasko zavarovano. Vedno sem kupil vse opcije. Skratka nikoli nisem bil škrt pri plačilu zavarovalnine. Jaz, brat in moja firma imamo 6 avtov. Plačujemo zavarovalnici €8000 letno, vsako leto. Sedaj, ko so mi tatovi avto pokradli in bo cel postopek trajal en mesec in pol, pa so se me usmilili s 7+3 dnevi nadomestnega avta ... Mojih €8000 v naslednjih 10 letih ne bodo videli. Prestopil bom. Če pa bom ugotovil, da so vsi isti, bom tvegal. Vsako leto bom dal denar, ki bi šel za zavarovanje na poseben račun. Če bom imel škode, bom poravnal iz tega računa, če bom imel srečo, bom v 10 letih bogatejši za €80000 (trenutna vrednost).
02.03.2007 @ 16:15 lev
Alesh, če vas oglas odvrača, bi rekel, da ne spadate med njihovo ciljno publiko ...
na vrh