Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Tiskani oglasi ne delujejo več?
  Veliko se je spremenilo v zadnjih desetletjih ... Pred kratkim sem šolal prodajalce oglasnega prostora, ki so se pritoževali, da stranke ne ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Vedeževalka Viviana
Dnevnik guruja
Komentarji:   12 19.02.2007

Viviana (jasnovidka, vedeževalka iz tarota, astrologinja, numerologinja, delovanje na daljavo) se me je zopet spomnila. :)

viviana

Pravi, da bo 4. marca polna luna. Pravi, da bo to zame srečen datum. Če, bom seveda sledil njenim nasvetom ...

"Aleš, skrita in skrivnostna moč, vendar kljub temu poznana že 3000 let, vam lahko omogoči, da boste usklajeni s polno luno, ki vam mora prinesti blaginjo in srečo, po kateri že od nekdaj hrepenite!

Hitro odkrijte, Aleš, kaj bo NEVERJETNI SPODBUJEVALEC SREČE takoj naredil za vas!

Veste, Aleš, ko gre za srečo neke osebe, niti najmanj ne oklevam in naredi največ, kar je v moji moči. in prav to sem storila za vas, Aleš, od tega pa je komaj nekaj ur. Verjemite mi,  to je bilo potrebno narediti in ni bilo druge rešitve ... Na vsak način sem hotela vedeti, zakaj vaše vsakdanje življenje ni tako, kot si ga zaslužite, tako, kot bi moralo biti ...

... Potem, ko sem za vas naredila svojo kratko študijo lune, sem se odločila, da ponovno obiščem svojega prijatelja zdravitelja, da mi posebej za vas izroči štiriperesno deteljico. Dal mi je eno zadnjih, ki jih je našel ... Zavedajte se, da je to štiriperesno deteljico veliki zdravitelj našel za vas, nekega večera, ko je bila polna luna.

... Veste, štiriperesna deteljica se ne zavrne, saj so jo imeli v starih časih za amulet, ki prinaša srečo, ljubezen, bogastvo in blaginjo."

Ja, Viviana mi prodaja štiriperesno deteljico. Za samo €16,99. In morda jo bom kupil.

Ker si tudi jaz želim ODREŠITVE. :) Če prodajate (OD)REŠITEV za probleme vaših strank, vam bo šlo dobro. Vivianino pošto rad prejemam. Ker so njena pisma odlično napisana, personalizirana, ker obvlada umetnost prepričevanja.

Edini problem je v tem, da je med prepričevanjem in manipulacijo včasih tako malo razlike ...


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
19.02.2007 @ 11:57 Maja
Aleš, morda pa Viviana redno obiskuje tvoja predavanja in bere Korak pred konkurenco, a?
19.02.2007 @ 12:02 ninočka
Tej vedeževalki sem enkrat pisala tudi sama. Moram reči, da me je s svojim pismom navdušila. Čeprav vem, da le dobro pozna najbolj pogoste značilnosti zodiaka, hkrati pa je dobra v marketingu. In na tem področju je še najboljša v tem, da poleg svoje dejavnosti, ki jo oglašuje, vaše podatke posodi tudi neki drugi firmi, ki vas nato bombandira s svojimi ponudbami, ki z vedeževanjem nimajo nobene povezave!
Sli pa je to celo ista firma, ki dela pod krinko vedeževalke?!?!
19.02.2007 @ 16:45 Bujes
Je dopisala svoji 090 številko za dodatne info o tej luni?
19.02.2007 @ 20:06 Super Tine
Gre prijatelj Tone k vedeževalki. Pa mu reče: "Vidim, da ste oče 2 otrok." Tone odgovori: "to menite vi, v resnici sem oče treh otrok !"
Ona pa smeje: "to menite vi..."

Nauk zgodbe:
Ni važno kolko je velika čarobna palčka ampak važno je kako dobro čara! ...
=D
=D
19.02.2007 @ 21:34 tashhhh
Hmmm, ne vem, kako, vendar sem pred kratkim tudi sama prejela njeno pismo. Le kako je dobila moje podatke? Mogoče pa le ima nadnaravne sposobnosti :)
20.02.2007 @ 06:54 ROBSON
Ali se je kdo od Vas vprašal,če Aleš za Vivian morda izvaja prikrito oglaševanje?;)
20.02.2007 @ 10:03 Blaz
Marketing ga. Vivian je sicer odlično opravljen, a tem primeru je izdelek/storitev manipulacja....
22.02.2007 @ 21:37 miran
pridruzujem se mnenju Maje, ki pravi, da ga Viviana redno obiskuje predajanja-seminarje, morda celo bere Korak pred konkurenco...
Dejstvo je, da so bili seminarji koncem leta dobro obiskani, predvsem pa so si poslušalci veliko zapomnili... Opazujte razne mailinge, katere prejemate, ali ne opazite neke jasne podobnosti in upoštevanje nasvetov... Preizkušenih nasvetov, ki delujejo!
25.01.2010 @ 13:11 Ciko
Nehajte nategovati ljudi in se spravite delat ter ne kradite denarja siromakom, ki vam verjamejo!
10.08.2010 @ 09:34 tine
jast sem iz metlike dobro ste me nategnili hočem svoj denar nazaj
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh