Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Prestopil sem!
Marketing
Komentarji:   8 26.01.2007

Še nikoli do sedaj se nisem bril z nobeno drugo britvico kot z »žiletko«. Včeraj pa sem v Mercatorju kupil Wilkinson Sword Quatro. Prvo britvico na svetu s štirimi rezili. Britvica z dodatkom aloje in vitamina E!
britvica
Zakaj sem prestopil? Svoj stari brivnik sem pustil v toplih krajih, novega pa v Mercatorju ni bilo, ali pa ga nisem našel. Skratka, prestopil sem, ker nisem imel izbire. In sedaj bom vsaj nekaj časa Wilkinsonov …

Nekaj marketinških lekcij?

Če ti kupci že ponujajo denar, ga vzemi. Jaz bi kupil Gillette brivnik, pa ga pač ni bilo.
Ste opazili, da v mnogih zelo konkurenčnih panogah na koncu v igri obstaneta le dva tekmeca? Recimo britvice so že tak primer, Kodak in Fuji sta nekaj podobnega, pa pri nas Union in Laško (no ja … :)).
Če se Wilkinson že hvali z dodatkom aloje in vitamina E, bi lahko napisali, kje se nahajata. Kako za hudiča so v britvico vgradili vitamin E in alojo? In lahko bi povedali, kako bo to blagodejno vplivalo na mojo kožo.

Ampak, saj je vseeno. Bili so tam, kjer konkurence ni bilo. In sem kupil njihov izdelek. Če bom zadovoljen, me morda pri Gillettu ne bodo več videli.


Komentarji:

26.01.2007 @ 14:59 Ljubo
Hmm nekako je vsaj meni samoumnevno da je to na tistem plastičnem traku :)

Drugače pa zadeva traja max 2 britja :D
Samo jest nevidim računice zakaj zadeva stane 5.000 sit oz so britvice skor tok kot cel brivnik ?
26.01.2007 @ 20:08 Super Tine
Sam uporabljam MACH3 Turbo, takoj asociacija na hitrost..in POZOR: eno žiletko imam za slab mesec; pogosto se brijem, kar pomeni več britja manjša obraba žiletke.
Zakaj?? Ker "dlake" ne uspejo zrasti močne in velike, zato lažje režejo in se ne skrhajo...

Ponavadi je žiletka topa že takrat, ko se spere modri gel, ki je nanesen na robu, vendar pa je po moje tisti modri gel tam predvsem zato, da se hitro spere; da čimprej kupiš nove.(najboljše jih je menjat po občutku in ne po gelu) =)

ZAKAJ so cca. 21€ ?
Cena sporoča:
če lepše izgleda - več stane; je pa tudi res, da plačaš blagovno znamko, ki predstavlja kakovost; zaupanje; in včasih celo pripadnost...

Pravkar je moj očka izjavil, da ko se zjutraj obrije, se počuti 10 let mlajšega!!
Mama je iz kuhinje samo dodala: " Odslej se boš bril zvečer!! "
=)
26.01.2007 @ 22:23 Alesh
Hej,
neki za "intermezo" za navdušence britja:)....www.gillettefusion.com/us/lowband.asp

Gillette je zakon.....5 rezil....Wilkinson se lahko skrije!

LP
27.01.2007 @ 15:15 bujes
Nej sam pripomnem, da ma Gillete Fusion 6 razil, ker je še edn na koncu, k ne vem zakaj se uporablja in da je neučinkovit, ker ma že preveliko površino.
28.01.2007 @ 16:54 Tomaž
Meni se je zgodilo isto. Kupit sem šel Mach 3 pa ga v Trebnjem v merkatorju niso imeli in sem kupil Quatro.
Zdi pa se mi da je Mach 3 boljši.
02.02.2007 @ 23:50 Blaž
Zame je tudi Mah3 zakon. Sam kupil eno tako velik paket britvic, da zlepa ne bom prestopil. Če imaš enega izdelka na kupu veliko, potem te drugi ne prepriča kar tako. (še posebno, če si malo škrt :))) Verjetno se v velikih pakiranjih tudi skriva kakšen marketinški nasvet...
07.02.2007 @ 21:29 Sasa
O čem je zdaj govora?! O žiletkah ali o prestopu med eno in drugo firmo?! O žiletkah nimam pojma - se depiliram z voskom :) ...lahko pa komentiram, da podobno žiletkam že leta posegam le po tamponih OB. Ne poskusim nobenih drugih pa naj imajo kakšni drugi morda celo vibrator vgrajen. Bo pa hudo najbrž, ko teh na polici ne bo ... ne bo druge, kot prestop.
19.02.2007 @ 13:11 tomo kljajić
g. lisac!
na vašo odrikotost vam odkrito odgovarjam da takšne in podobne izdelke večina poslovnih ljudi kupi v i.net trgovini! najboljša na celem svetu trenutno je amway. v amway-u je nakupovanje pametno pa še lahko drugim pomagate! kako?? www.amway.si če želite si oglejte
na vrh