Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Zaloga hrane za vašo družino!
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 24.01.2007
Trenutna, ne še ravno množična, moda v ZDA, je nakup celoletne zaloge hrane za vašo družino. Obstaja nekaj specializiranih podjetij, ki prodajajo posebej pripravljeno hrano, ki mirno zdrži več let. Kaj pravite na: "Ohhh boy, this is the ULTIMATE EMERGENCY PREPAREDNESS RESERVE ..." za samo $8,299.00 bo vaša družina varna in sita, hrana, ki jo boste kupili, pa zdrži vsaj 25 let ... Ultimate

V intervjuju za znano ameriško televizijsko mrežo je eden od kupcev izjavil, da se mu glede na to, kar posluša in gleda po televiziji, zdi takšen nakup smiseln. V pogubo drvimo in bilo bi neodgovorno, ne vsaj na nek način poskrbeti za svojo družino.

Varnost je ena od človeških osnovnih potreb. Za svojo družino bomo naredili vse, mar ne? Če nas nekdo dovolj prestraši, se s pick upom odpeljemo po celoletno zalogo hrane. Vsaj lačni ne bomo.

Če tudi vas zanima, kako do te posebej za krizne razmere pripravljene hrane, kliknite na tole spletno stran. www.Spletna stran In če bo kdo kaj naročil, me, prosim, obvestite, kakšen okus ima hrana.

Marketinški in življenjski nasvet? Prenehajte gledati televizijo! Razen v znanstvene namene, da recimo odkrijete kakšno poslovno priložnost. Pa nogomet tudi lahko gledate in Top Gear na BBC-ju tudi.

Komentarji:

25.01.2007 @ 15:49 Super Tine
pozdravljeni

Zanimalo me je koliko časa je potrebno da mi dostavijo "zalogo hrane" v EU oz.Slovenijo, in če plačam v gotovini in dodam še kupon ali bom dobil popust??

In odgovor, Vas zanima?

No, pozanimal sem se pri prijateljih če ima še kdo takšno željo, da bi si kupil velikooo zalogo za celo leto, povpraševanja ni bilo veliko,torej količinski popust odpade...
No, vrnimo se k odgovoru

Kratko in jedrnato:
Unfortunately, we cannot ship our Ultimate Emergency Preparedness Reserve
internationally.

Tako, no Aleš imaš kaj viška prostora, recimo za ene 4 UERP (cca.140 škatel- 12x18x7)?

=)
25.01.2007 @ 19:20 Joško
Jaz imam še staro zalogo "Gotova jela 29. novembar". Preizkušeno dobra izbira, trajnost do 99 let. Če koga zanima, prodam. Dodam še šteko starih Alan Fordov.
16.08.2007 @ 22:12 Rok
Mediji itak poneumljajo ljudi. Včasih je znal narod vsaj razmišljat s svojo glavo, zdaj me se držim za svojo ko gledam bratranca, kako mu IQ zbijajo sinhronizirane japonske risanke.
Nazaj k temi: Kdor bi mel jajca it v ZDA pa bil brez vesti ker nekoga nateguje, bi b Ameriki služu bajne denarje :)
na vrh