Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

Vizualizacija
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
26.10.2006

Vizualizacija

Vizualizacija?

mazda za prvaka

Cilj mora biti jasen. Natančno moramo vedeti, kaj si želimo doseči. Danes se je nekaj prijavljenih na državno prvenstvo v direktnem marketingu usedlo v mazdo MX5.

Prvo Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
09.10.2006

Prvo Državno prvenstvo v direktnem marketingu

Vse o prvem nepristranskem marketinškem tekmovanju in tudi o tem, kako lahko postanete prvi Državni prvak v direktnem marketingu na www.prvak.si

Vse o tekmovalcih, o tem kako bo prvenstvo potekalo, o uglednih podjetjih, ki sodelujejo pri projektu na www.prvak.si. Prvo srečanje tekmovalcev bo 6. novembra 2006 ob 17. uri v hotelu Mons v Ljubljani.

  • Stran
  •   
  • 1
  • 2
na vrh