Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Grdi natikači
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 19.01.2007

Kako prepoznaš Američana na mehiški plaži?

No, znakov je več, ampak eden od očitnejših so grdi živobarvni plastični natikači. Vsi jih nosijo. Na njih piše Croks. Na sliki vidite nogice mojega dveletnega sina, ki si je par natikačev sposodil od nekoliko starejše ameriške deklice, ko je za trenutek zaspala na sosednjem ležalniku.

sandali

Ti sandali so odličen prikaz delovanja t.i. celebrity marketinga in tudi prikritega oglaševanja. Kar obuje Robert De Niro, mora pa že biti cool, kajne?

No, in to je vsa zgodba. Ko so ljudje videli v takšne natikače obutega Roberta De Nira, se je sprožil plaz. In grdi plastični natikači so postali zelo cool modni dodatek.

Marketinški nasvet?

V Sloveniji premalo uporabljamo znane osebnosti v takšne namene. In to neupravičeno. Res je sicer, da slovenske znane osebnosti še zdaleč ne delujejo (nimajo tako močnega vpliva na ljudi) tako dobro kot ameriške, so pa zato neprimerno cenejše. V Sloveniji bo večina bolj ali manj znanih slovenskih osebnosti za vas naredila kar koli, če boste le pokazali nekaj tisoč evrov.

Običajno pa boste plačali manj. Velikost trga …

Izjeme?

Seveda, na vrhuncu popularnosti kdo zahteva (in kdaj pa kdaj dobi) tudi več. Najvišja ponudba za uporabo slovenske znane osebnosti (športnica rekorderka), ki sem jo držal v rokah pred leti, je imela v pogodbi zapisano 50.000 evrov.

Vendar na primer znano slovensko pevko lahko dobite tudi za stokrat manj denarja. Preverjeno. Razmislite torej, ali bi se vaš izdelek prodajal bolje, če bi ga uporabljala katera od znanih slovenskih osebnosti.


Dodaj komentar


Komentarji:

20.01.2007 @ 04:06 Lovro
DJ Lovro garantira odziv! Kako? Seznanite se z možnostmi, ki jih lahko prilagodimo vašemu produktu,... Poklicite agenta zdaj, do konca meseca je vasih 50.000 E vrednih vec! 040.687.509, Marko. www.djlovro.com
20.01.2007 @ 16:14 peter
med drugim so taki grdi natikači zelo cenjeno medicinsko obuvalo. zelo cenjeno medicinsko obuvalo. res. udobno, zračno itd. pa še ceno imajo.
20.01.2007 @ 19:22 natalie
zelo težko verjamemo, da bi bili crocsi cenjeno medicinsko obuvalo, material iz katerega so izdelani, ni nič kaj naraven ?
20.01.2007 @ 19:40 peter
ja, so res cenjeno medicinsko obuvalo, in to cenjeno zaradi udobja in zračnosti. :-) pri nas jih kar ponosno nosijo pa koliko mi je znano tudi na KC-ju jih dosti nosijo. aha, zdaj mi je kliknilo, medicinsko obuvalo sem mislil s tem, da jih medicinsko osebje nosi. :-)
06.03.2007 @ 22:59 majda
so najboljši natikači jaz jih nosim že drugo leto .
na vrh