Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Condom Tester Wanted
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 19.01.2007

Potencialne stranke se včasih splača vključiti v razvoj novega izdelka. :)

Kako postati uradni preizkuševalec nove vrste kondomov? Condom Tester Wanted! Igrajo na radovednost, vse skupaj se širi virusno. Mislite, da bo res delo dobilo 30 prostovoljcev? 


Komentarji:

20.01.2007 @ 09:32 Gjera
Odvisno od motivacije.
T.j. če pridodajo še luštne preizkuševalke se bodo morali otepali prijav. :)
23.01.2007 @ 00:40 Ropret
Gjera, mislim, da si mora vsak sam priskrbeti preizkuševalko.

Ta način oglaševanja sem že davno nazaj opazil na TV. Avtorji so bili neki nemci. Za članek je en par podal mnenje o kondomih.
na vrh