Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Ena stara delavska!
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 09.01.2007

Sedita delavca na klopi in odvijata vsak svojo malico. »Spet ta sendvič s salamo, sirom in kumaricami,« reče prvi delavec drugemu.

Drugi mu odgovori:
»Zakaj pa ne rečeš ženi, naj ti enkrat za spremembo pripravi kaj drugega?«
Odgovor prvega:
»Ker si sendviče pripravljam sam.«

Pripravite si srečno in uspešno 2007. Vi odločate o tem, kaj boste odvili, vi odločate o tem, kaj boste jedli, kako vam bo šlo, kaj boste delali. Vi in samo vi! Vse je odvisno od vas in samo od vas.


Dodaj komentar


Komentarji:

10.01.2007 @ 16:07 Super Tine
Faber est suae quisque fortunae.
Ali-vsak je svoje sreče kovač
na vrh