Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Kako v letu 2007 postati desetkrat bolj kreativen?
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 16.01.2007

Če ne zaradi vseh drugih zapisov, se vam je splačalo priti na dnevnik marketinškega guruja zaradi tega zapisa …

Želite postati v letu 2007 desetkrat bolj kreativni, kot ste bili do sedaj? Meni vsi pravijo, da imam veliko idej, da sem kreativen. Morda … Morda pa le vem za skrivnost … Kako torej povečati kreativnost v letu 2007 za desetkrat?


Preprosto.

Kupite si tri majhne beležnice. Vsaj eno imejte vedno s sabo, za vsak slučaj pa imate lahko eno doma, eno v avtu in eno v službi. V beležnico si na kratko zapišite vsako idejo, ki vam čez dan pade na pamet.

Saj veste, koliko dobrih zamisli ima človek, pa nič ne naredi in spolzijo mimo … Vsaj nekajkrat na dan se vam zgodi, da se spomnite česa pametnega, nekaj, kar se vam zdi pomembno, potem pa na zadevo pozabite, spolzi vam iz rok …

Vi si boste od sedaj naprej večino stvari zapisali! Velja?

Vsake tri, štiri dni pa ideje prepišite v računalnik. Najbolje, da kar vse ideje v eno veliko datoteko.

Ja, to je vse.

Če me boste poslušali, bo leto 2007 za vas garantirano najbolj kreativno do sedaj. Več o tem, zakaj vse to deluje, pa kdaj drugič. Za začetek si torej kupite tri ali štiri male beležnice in zapisujte.

In mi prosim sporočite, kako napredujete!

Dodaj komentar


Komentarji:

16.01.2007 @ 14:08 Žan Nekrep
Zanimivo! No jaz to že delno uporabljam, saj mam celo pisalno mizo čisto popisano z raznimi malimi papirji, potem pa to vnašam v računalnik ali pa ko zadevo realiziram vržem listek v koš :) Samo beležnica je verjetno boljša, ker imaš vse v enem kosu tako, da bom malo premislil ... Idej pa mi ne primankuje mam za več let naprej toliko idej za najnaj in ostale plane v življenju, da me je kr strah če bo dovolj časa, da se se bo lahko vse realiziralo.... :)
17.01.2007 @ 22:32 Afna
Meni se je že velikokrat zgodilo, da sem zvečer tako malo "odbluzila" in nekaj napisala ali pa dobila kakšno idejo, pa se mi je drugi dan zdela povsem nesprejemljiva. Ampak je ostala nekje zapisana. Nekje malo nad rangom "Recycle bin" na računalniku. Potem pa je prišla situacija, ko je bilo potrebno reagirati za neko povsem drugačno zadevo in je bila tista odblužena-skoraj-recikliranka osnova neki dobri novi ideji. Popolna je bila - v novi preobleki, kot na "Popolni preobrazbi".
In še to. Tudi ko berete knjige, četudi ljubezenske romane na morju pod palmami, si zapisujte zanimive besede, besedne zveze in misli. Dajejo navdih ali pa so uporabne kar takšne - same po sebi.
Tudi nocoj malo odblužena - @ :)
18.01.2007 @ 22:09 Lovro
Jaz predlagam mali diktafoncek, boljsi snemajo tudi po osem ur, zraven imajo se USB prikljucek in mp3 predvajalnik. To bo moj poslovni nakup kar kmalu, verjetno se z "voice activation" sistemom, letos so se se pocenili... LP!
19.01.2007 @ 07:53 Aleš
Lovro, super. Predvsem za ideje, ki jih človek dobi v avtu ... Sicer pa je mali problem diktafončka, da je potrebno zapiske prepisovat v računalnik in da so zapiski manj pregledni - pisne zapiske je lažje preleteti z nekaj pogledi. Ampak vse je odvisno od tega kaj komu bolj ustreza. LP
27.06.2010 @ 20:59 Goran
Se strinjam, včasih je potrebno nekaj skicirat ali narisat, za kar je potreben papir, včasih pa misli zbežijo preden se uspe zamišljeno napisat in je zato bolje imeti diktafon.
na vrh