Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Ulična prodajalka
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 08.01.2007

Ko sem zagledal tole ulično prodajalko hrane v Mehiki, sem pomislil na staro zgodbo o tem, zakaj se splača oziroma ne splača delati.

Ulična prodajalka

Prodajalka bi si recimo lahko postavila večji obcestni napis, lahko bi malenkost razširila parkirišče, potem najela še koga drugega, začela prodajati poleg sendvičev še spominke in še kaj.

Ampak le zakaj?

Zato vendar, da bi zaslužila več, da bi si lahko na koncu, ko bi imela verigo prodajaln po celi državi, privoščila več.

Kaj recimo?

Recimo ležala bi lahko cele dneve v viseči mreži in razmišlja o smislu življenja …

Ampak to počne že danes …


Komentarji:

08.01.2007 @ 11:26 jure
Ista fora k iz unga vica o črnogorcu...hehe...
na vrh