Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Žena je bila kriva!
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 16.12.2006
Direktni marketing v soboto dopoldne ... Žena me je poslala v trgovino. Z listkom seveda. Poglejte si listek in ocenite, kdo je kriv, da iz trgovine nisem prinesel tudi žemljic.

Direktni marketing v soboto dopoldne ... Žena me je poslala v trgovino. Z listkom seveda. Poglejte si listek in ocenite, kdo je kriv, da iz trgovine nisem prinesel tudi žemljic.

listek1

No, kdo je kriv?

Mar kje na listku vidite izpisano "žemljice"?

Tudi jaz nisem videl. Logično. Videl pa nisem zato, ker so bile žemljice napisane na drugi strani listka ... In nikjer ni pisalo, da naj listek obrnem in pogledam, če kaj piše tudi na zadnji strani.

Če bi moja žena poslušala moje predavanje o 17 kozmetičnih izboljšavah, ki povečajo odziv na vsako akcijo direktnega marketinga, bi listek izgledal takole:

listek2

In jaz bi žemljice prinesel domov že v prvem poizkusu ...

Včasih odločajo malenkosti. Ena od malenkosti s katero lahko povečate odziv na vaše ponudbe je, da nobeno stran ne zaključite s piko, pač pa naj se stavek nadaljuje na naslednji strani. In kakšno opozorilo v stilu "obrnite prosim" tudi ne škodi. Ne govorimo o dramatično višjih odzivih, ampak vsaka malenkost šteje.

p.s. v resnici ni bilo čisto tako, kot sem napisal. Zadnjo stran listka sem opazil v vrsti pred blagajno, ne pa šele doma. Drugič bom seveda bolj pozoren in bom takoj pogledal na obe strani. No, ampak, če ne bi bilo moje drage žene in njenega listka, vi danes ne bi tega brali. Kot sem napisal v naslovu, kriva je žena. :)

Komentarji:

17.12.2006 @ 11:45 stevo pavlovic
Ne sekiraj se, to se meni redno dogaja. jaz imam še hujšo navado - ''zapomnil si bom'', če je kaj manjšega za kupiti. jasno da si ne zapomnem in ko pridem domov brez naročenega - zraven pa sem kupil še kaj, kar ni bilo naročeno- veš kako to izgleda.
sicer pa bi žena lahko izpisala večji listek, na katerega bi vse prišlo na eno stran - očitno se one ne učijo iz naših napak, ampak smo vedno mi tisti, ki smo krivi, da ne pogledamo na drugo stran listka.
17.12.2006 @ 17:20 žena
naslednjič te bom po nakupih poslala z listkom, na katerem bo moja fotografija, spodaj pa bo pisalo, kaj kupi ... me prav zanima, ali boš prebral vse, kar bo pisalo pod sliko ...
17.12.2006 @ 17:47 Super Tine
ha ha ha
18.12.2006 @ 12:27 ervinator
Žena bere tale dnevnik ... Kaj pa, če bi nakupovala preko spletne Mercatorjeve trgovine? ;)
22.12.2006 @ 03:48 Ales
Je kupovala ... vcasih. In pohvalila fante, ki so nosili naroceno. Ne vem zakaj je to lepo prakso opustila ...
na vrh