Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Oglas za traktor
Poučen članek v prilogi Kmečkega glasa. Na sliki vidite star oglas za traktor Waterloo Boy – one man tractor. Že iz imena produkta je jasna ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Samo za ženske!
Seminarji
Komentarji:   3 25.10.2010

VABILO na brezplačni seminar »POSTANI PODJETNICA!«
(v Mariboru in Ljubljani)

Spoštovane,
ste že kdaj pomislile, kako lepo bi bilo, če bi vam uspešne podjetnice povedale svojo zgodbo o uspehu; s katerimi težavami so se srečavale kot »začetnice« in vam odgovorile na vsa vaša vprašanja o samostojni podjetniški poti?

Potem imam za vas dobro novico.


JAPTI, javna agencija za podjetništvo in tuje investicije, skupaj z Ministrstvom za gospodarstvo letos prvič organizira izjemen dogodek o ženskah podjetnicah in njihovih življenjskih ter poslovnih uspehih.

Teme dogodka so usmerjene k spodbujanju ženskega podjetništva, odkrivanju možnosti svobodnega odločanja o lastni karieri in osebnem uspehu.
Vabim vas k poslušanju pristnih življenjskih zgodb uspešnih podjetnic, ki so začele "iz točke nič" in imajo veliko podjetniških izkušenj, ki so jih pripravljene deliti z nami. Ob prijetnem druženju in sproščenem vzdušju bomo raziskali izzive podjetništva, srečali prve poslovne stranke ter spoznali nove znance. Pripravili smo vam nekaj drobnih presenečenj.

Poslovni dogodek "Postani podjetnica!" je namenjen vsem radovednim ženskam, ki želijo spoznati prave podjetniške zgodbe svojih vrstnic ali vzornic. Kako so začele, kako so se vzpenjale in kako so uspele?

Vabljene:
podjetnice začetnice,
ženske, ki že imajo dobro poslovno idejo in ne vedo, kako bi jo uresničile,
ženske, ki si želijo spremembe v svojem življenju in pri delu,
ženske, ki iščejo nove izzive in vidijo v priložnostih tudi možnosti,
dijakinje in študentke višjih letnikov.

KDAJ IN KJE?
ponedeljek, 8. november 2010, ob 17:00 v Mariboru.
torek, 9. november 2010, ob 17:00 v Ljubljani.

Kaj se vam splača storiti takoj?
ZAGOTOVITE SI PROSTO MESTO! (brezplačno)
 

Dodaj komentar


Komentarji:

27.10.2010 @ 14:45 Aleš
Sem pravkar izvedel, da je ljubljanski termin že poln ... Očitno pomaga, če moškim prepovedo vstop. :)
14.11.2010 @ 02:33 Aleš
Ena, fotografija iz hotela Slon v Ljubljani.
17.11.2010 @ 13:18 Jure Damjan
Samski moski obvoz, ali kako ze gre :)
na vrh