Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj E-šola direktnega marketinga!
Seminarji
Komentarji:   0 08.06.2010

Direktni marketing – podjetniško orodje prihodnosti!

Ga želite obvladati?

Tokrat sem za vas pripravil nekaj posebnega. Nekaj, kar v Sloveniji še ne obstaja.
Ker vam želim pomagati zaslužiti več. In ker me k temu nagovarjate že vsaj 5 let.

Za vas sem pripravil e-šolo direktnega marketinga. Želim vam omogočiti, da se na konkretnih primerih in na podlagi dognanj največjih strokovnjakov naučite glavnih prijemov direktnega marketinga.

Da bo vaše učenje čim bolj udobno, učinkovito, interaktivno in da si boste to res lahko privoščili (časovno in finančno), bo šola potekala preko interneta.

Šola ima eno zanimivost, posebnost … verjetno je to edina šola, kjer boste plačani za svoj študij! A o tem malo pozneje.


Zakaj E-šola direktnega marketinga?

Ker boste z novo pridobljenim znanjem uspešnejši v poslu, ne glede na panogo ali podjetje, v katerem delate ali boste delali. Po končanem šolanju boste znali bolje prodajati. Učinkovito boste znali prodati sebe ali izdelke svojega podjetja.

Direktni marketing je bil in bo še naprej izjemno učinkovito marketinško orodje. Direktni marketing je znanstvena disciplina, vedno lahko izmerimo rezultate svojih aktivnosti. Mimogrede … če se morda sprašujete, kakšen je pomen direktnega marketinga v času interneta …

Internet ni nič drugega kot malo pospešen direktni marketing. Internet v resnici je direktni marketing, le da se vse dogaja malo hitreje, kot smo bili vajeni pred na primer 30 leti. To je vse, vsi principi so ostali isti.

Direktni marketing je znanstvena disciplina – vse je mogoče izmeriti. Tukaj ne gre za umetnost in občutke, gre za veščino, ki se jo lahko nauči vsak. David Ogilvy je že zdavnaj izjavil, da je prihodnost marketinga v direktnem marketingu. Kdor obvlada direktni marketing, v nobenem poslu ne bo imel težav.

Brez skrbi, ne bo vam treba delati nobenih sprejemih izpitov, tudi ni važno, na katerem področju ali delovnem mestu v podjetju delate ( marketing, informatika, finance, vodja, direktor, administrator … ).

Vsak se lahko prijavi. Važno je, da imate željo naučiti se veščin direktnega marketinga, ki je orodje prihodnosti.

Kdo lahko postane študent E-šole direktnega marketinga?

V resnici formalnih omejitev ni.

Šola je dostopna vsakomur, ki ima dostop do interneta. To pomeni, da boste lahko napredovali tudi takrat, ko ne boste doma. Šola vam bo vedno dosegljiva.

Enoletni program je namenjen študentom, ki so pripravljeni vsak teden v učenje vložiti 5 – 8 ur (ali več). Seveda je študij zasnovan fleksibilno, tako da lahko tempo učenja prilagajate svojemu razpoložljivemu času.

Šola je namenjena marketinškim strokovnjakom ali pa začetnikom. Kako je mogoče, da je šola primerna za vse, ne glede na vaše znanje? V marketingu se je pametno držati načela – izkoristi vsako priložnost za učenje. Gradivo je torej primerno tako za začetnike kot za marketinške strokovnjake, poleg tega pa imate zagotovljeno individualno mentorstvo. V vsakem primeru bo napredek očiten. Seveda bo začetnik v vsaki lekciji, v vsaki nalogi odkril nekaj drugega kot recimo nekdo, ki se z direktnim marketingom ukvarja že 10 let. Ampak za vse bo koristno in dobičkonosno!


Kako bo šolanje potekalo?

Vsak teden boste prejeli gradivo in vaje, ki jih boste predelali do naslednjega tedna. Večino gradiva boste prejeli po elektronski pošti, nekaj pa tudi s klasično pošto. Takoj po vpisu boste prejeli nekaj knjig, ki jih bomo uporabljali med šolanjem.

Gradivo bo v tiskani obliki, pa tudi v obliki avdio- in videodatotek. Vsako »domačo nalogo« bomo pregledali in ocenili. Šola je torej 100% interaktivna. Vedno boste imeli ob sebi mentorja, coacha – in to najboljšega.


Komu je E-šola direktnega marketinga namenjena?
- direktorjem, vodjem, vsem, ki vas zanima direktni marketing in ki si želite na tem področju napredovati;
- zaposlenim v marketingu in prodaji, ker boste nova spoznanja lahko takoj uporabili v praksi;
- podjetnikom, ki morate sami poskrbeti za dobičkonosno prodajo;
- vsem, ki želite prodati in zaslužiti več;
- vsem, ki veste, da direktni marketing pomeni prihodnost;
- vsem, ki veste, da je direktni marketing veščina, ki jo morate obvladati. Marketing je preprosto tako pomemben, da ga ne morete delegirati drugim. In tudi če to storite, morate vedeti, za kaj gre, morate poznati zakonitosti, da boste potem dobro vložili svoj denar in trud.


Za koga E-šola direktnega marketinga ni primerna?

Če se z marketingom in prodajo ne ukvarjate in vas to niti ne zanima, potem šola ni za vas. Če si ne želite zadovoljnih kupcev in povečanja dobička, ravno tako niste pravi kandidat za e-šolo direktnega marketinga.

Če nimate časa, ali bolje, če si niste pripravljeni vzeti med 5 do 8 (ali več) ur na teden za študij, se raje ne prijavite. Vem, da bi verjetno dramatično povečal odziv na to ponudbo, če bi napisal, da se da to področje obdelati brez dela in brez učenja. Ampak ni tako, brez dela na prav nobenem področju ne morete postati strokovnjak.

Ne bom vam lagal in obljubljal hitrih rezultatov brez dela. Če želite biti uspešni, če želite snov dobro obvladati, bo treba v projekt vložiti nekaj časa in truda. Ampak če boste vložili svoj čas in trud, boste garantirano napredovali!


Načrt šolanja

Mnogi, ki se ukvarjajo z marketingom ali/in direktnim marketingom, kljub temu da veliko delajo, preberejo kašno knjigo ali se udeležijo seminarja, v resnici slabo napredujejo. Naš program je narejen tako, da boste napredovali hitro. In napredek bo opazen. Vaše novo znanje, vaša nova spoznanja boste lahko takoj uporabili v praksi.

Šolanje je zasnovano tako, da se ne boste naučili le marketinških trikov, ne boste spoznali le receptov za hitre rezultate. V resnici boste razumeli marketing, razumeli boste kupca, naučili se boste strateško razmišljati. Naučili se boste prepoznati različne situacije in se nanje ustrezno odzivati.

Marketing in prodaja bosta postala vaš hobi in dobičkonosen posel hkrati. Po končanem šolanju ne boste delali začetniških napak, vsakega projekta se boste lotili tako, da bo uspeh zagotovljen.

Celovito marketinško znanje

Naš program je zasnovan celovito. Spoznali boste vsa področja direktnega marketinga. Omenimo samo nekaj najpomembnejših področij, ki jih boste imeli po letu dni v mezincu:

- osnove direktnega marketinga
- direktna pošta
- pisanje besedil, ki prodajajo
- kataloška prodaja
- psihologija prodaje
- e-mail marketing
- testiranje za povečanje prodaje
- izgradnja in uporaba baze podatkov
- oblikovanje, design in tipografije, ki prodajajo
- mediji sedanjosti in prihodnosti
- načini preverjanja uspešnosti projekta
- organizacija časa, ljudi, projektov
- pomen koncepta v marketingu
- internet in direktni marketing
- in seveda veliko prakse, prakse, interaktivnosti
- itn.

 Kako se učim in hkrati služim?

Ker želim, da se šolanja udeležijo pridni, tisti, ki res želijo delati, sem pripravil res posebno, nenavadno ponudbo!

Ponudbo, pri kateri boste poleg pridobivanja znanja lahko še zaslužili!

Vas zanima, kako?

Sistem je povsem enostaven. Pripravljen je na tak način, da tisti, ki se res želite čim več naučiti, tudi največ zaslužite. Že med šolanjem.

E-šola direktnega marketinga poteka 12 mesecev. Cena za celoletno šolanje, v katero je vključena celotno gradivo je 1.380 evrov + DDV ali 130 evrov + DDV, če se odločite za plačevanje mesečnih obrokov.

Vendar pozor! Šolnino si lahko zmanjšate.

In to samo z rednim sodelovanjem pri oddaji nalog, ki jih boste dobili. Polno ceno boste plačali samo, če šole ne boste jemali dovolj resno. Če boste pridno sodelovali, boste na koncu ne samo bolje obvladali direktni marketing, ampak celo prislužili 504 evrov.

Kako lahko zaslužim 504 evrov?

Od vas je odvisno, koliko boste prislužili. Polna šolnina je 1.380 evrov. Vendar za vsak mesec aktivnega sodelovanja (redno rešujete naloge, odgovarjate na vprašanja, preštudirate gradivo, ki vam ga pošljemo) dobite vrnjenih 42 evrov.

Šola je torej kriminalno poceni. Recimo za mojega 8-letnega sina, vsak mesec plačam položnico za »brezplačno« šolo, ki je višja od 110 evrov … Ja, brezplačna šola.

No, vi lahko za manj denarja, kot pa stane brezplačna šola v enem letu postanete ekspert za direktni marketing. In to pod mentorstvom vodilnega strokovnjaka na tem področju. Ponudba, ki se vam je res ne splača izpustiti. Ker boste preveč izgubili …

Kaj vse je vključeno v šolnino?

Vsak teden boste prejeli gradivo in vaje, ki jih boste predelali do naslednjega tedna. Večino gradiva boste prejeli po elektronski pošti, nekaj pa tudi s klasično pošto. Takoj po vpisu boste prejeli nekaj knjig, ki jih bomo uporabljali med šolanjem.

Gradivo bo v tiskani obliki, pa tudi v obliki avdio- in videodatotek. Vsako »domačo nalogo« bomo pregledali in ocenili. Šola je torej 100% interaktivna. Vedno boste imeli ob sebi mentorja, coacha in to najboljšega.

Možne so tudi osebne (obisk, telefon) konzultacije. Vsak študent bo dobil nekaj »jokerjev« za osebno svetovanje. Dodatne jokerje pa si lahko vsak pridobi z vestnim delom, študijem, reševanjem nalog. Vestnost, trud bo poplačan. Hitrost tudi!

Imeli boste možnost, da se srečamo v živo!

Vsi, ki boste šolanje zaključili, prejmete 2 kupona za brezplačno osebno svetovanje Aleša Lisca, ki veljata 6 mesecev.

Poleg tega, vam bom dal možnost, da mi boste lahko vaše materiale, ki jih boste pripravili za vašo novo akcijo, še 1x poslali v pregled. Tako jih boste lahko brez skrbi oddali v tisk in poslali kupcem.


Kaj se vam splača narediti?

Čim prej se prijavite! Najbolje, da mi tako pošljete vašo prijavo in podatke na ales@lisac-lisac.si

In že jutri bova začela!

Ker gre za oseben pristop, je število študentov resno omejeno. Vsi študentje boste namreč vsak teden dobili nove naloge in domače naloge, ki jih bom popravljal jaz osebno. Gre za eksperimentalen, pionirski pristop. Dvomim, da bom lahko sprejel več kot 9 študentov …

Če se želite naučiti skrivnosti direktnega marketinga na resničnih življenjskih primerih, je E-šola direktnega marketinga prava izbira za vas. Verjamem, da se boste odločili pravilno in se prijavili na prvo on-line šolo direktnega marketinga v Sloveniji.

Prijavite se še danes! Če vas še kaj zanima, če imate kakšno vprašanje, pošljite mail na
ales@lisac-lisac.si !

na vrh