Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Vrhunski prodajalci
Seminarji
Komentarji:   0 19.05.2010

so bili vedno zelo iskano blago. Poglejte si tale oglas, objavljen pred 85 leti. Iskali so starejšega prodajalca, ki govori več jezikov, z reprezentativnim nastopom, izkušenega, ki je že uspešno deloval v podobni panogi ... Iskali so »kapaciteto«.

prodajalci

Dobri prodajalci so zelo iskano blago. Pravi prodajalci ponosno povedo, da so prodajalci. Brez prodajalcev se ne zgodi praktično nič.

V vsakem poklicu dosežeš več, če znaš prodajati. Prodajne veščine so nekaj, kar bi moral znati vsak. Tudi poklici, kjer vam recimo prodaja nazadnje pade na pamet, bi morali več delati na izboljševanju te veščine.

Če bi bili na primer zdravniki boljši prodajalci, bi več pacientov prepričali v bolj zdrav način življenja. Predpisati tabletke je lahko, nekomu »prodati« idejo, da se splača shujšati, da se splača manj oziroma ne kaditi, da se splača bolj zdravo živeti, pa je precej težje.

Vsi bi se morali naučiti bolje prodajati. Potem bi se nam v življenju godilo bolje. Govorimo seveda o etični prodaji, o prepričevanju, ki ni manipulacija in kjer imajo na koncu korist vsi vpleteni. Prodajalec nekaj zasluži, kupec pa dobi nekaj, kar mu polepša, izboljša življenje. Živela prodaja!

Skupaj s podjetjem mojedelo.com smo pripravili zanimiv projekt. Če bi se želeli pridružiti projektu 100 vrhunskih tržnikov, preberite nadaljevanje tega zapisa. 


Projekt 100 vrhunskih tržnikov

V večini slovenskih podjetij so vrhunski tržniki med 10% najbolje plačanih sodelavcev v podjetju. Sam sem že delal in svetoval v podjetjih, kjer so tržniki zaslužili več od direktorja!
Zakaj? Ker podjetju prinašajo denar. Najboljši tržniki se ne bojijo odpuščanj. Če želijo, si lahko takoj poiščejo novo zaposlitev. Ker vsa podjetja potrebujejo dobre tržnike.
 

Mojedelo.com in Aleš Lisac smo si zadali cilj, da v treh mesecih ustvarimo seznam 100 vrhunskih tržnikov in jim potem najdemo zaposlitev. Pripravili smo intenzivni izobraževalni program, v katerem bodo izbrani kandidati 3 mesece aktivno študirali in prakticirali različne prodajne metode.
 

Zbrali bomo 100 potencialnih vrhunskih tržnikov. 3 mesece jih bodo poučevali strokovnjaki različnih prodajnih področij.
Pomembno – vse, kar se naučite, boste že med študijem preverili in dokazali v praksi. Če boste uspešno zaključili šolanje, vam bo MojeDelo.com zagotovilo vsaj 3 zaposlitvene intervjuje! 5 najboljših kandidatov bo dobilo možnost dela v Skupini vrhunskih tržnikov z odličnimi delovnimi pogoji in izjemnimi možnostmi izobraževanja. Že samo sodelovanje v programu (izbrali bomo največ 100 kandidatov) je odlična referenca!
 

Bi bil ta program zanimiv za vas?
 

Ste komunikativni in vztrajni? Si želite možnosti, da sami vplivate na višino svoje plače? Se vidite v vlogi dobrega tržnika? Bi bili pripravljeni 3 mesece trdo delati, da postanete tržnik, ki bi ga zaposlilo vsako podjetje? Potem preverite, ali je program 100 vrhunskih tržnikov primeren za vas.

100 ur predavanj z ducatom priznanih predavateljev ki imajo kaj povedati.
100 ur dela - pripravili boste celovito prodajno strategijo in dokumente za izbrano podjetje, pod budnim očesom strokovnjakov seveda.
100 ur samoizobraževanja - prejeli in preštudirali boste knjige in avdio materiale, za katere verjamemo, da so izjemni vir koristih informacij in nujen pripomoček za pripravo prodajne strategije

Več informacij o projektu najdete na spodnji povezavi. Tu se lahko prijavite na brezplačno predstavitev programa.
Za več informacij o programu 100 vrhunskih tržnikov kliknite tukaj
 

P.S.: Pet razlogov, zakaj se splača biti vrhunski tržnik:
1. Vrhunski tržniki sodijo med najbolje plačane sodelavce vsakega podjetja.
2. Podjetja ne odpuščajo najboljših tržnikov, ker jim .... prinašajo denar.
3. Vrhunski tržnik lahko vpliva na to, kako visoko plačo bo dobil na koncu meseca.
4. Vrhunski tržnik lahko hitro najde drugo službo, če to seveda hoče.
5. vrhunski tržnik sam odloča, kdaj in koliko časa bo delal – dokler dosega dobre rezultate, ga bo podjetje pustilo pri miru.
 

na vrh