Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Vsak upor proti vladarju Covidu XIX. je nesmiseln
Zakaj se korone še dolgo ne bomo rešili? Kratek esej na temo delovanja države in vaše vloge pri vsem skupaj Kdor razmišlja z lastno glavo, kaj hitro ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Lisac.mobi
Marketing
Komentarji:   7 19.01.2010

Od konca 2009 testiramo mobilno spletno stran www.lisac.mobi. Stran je dosegljiva z vašega mobilnega aparata. Prepričan sem, da bo prej ali slej vsako podjetje moralo imeti spletno stran prirejeno za mobilne aparate. GSM aparat ima vsak, mnogi imate tudi dva ... :)

lisacmobi

Oglejte si našo stran www.lisac.mobi na vašem mobilcu in mi prosim povejte, kaj si mislite. Ste znali priti na to stran, pogosto dostopate do interneta s pomočjo mobilnega telefona?


Dodaj komentar


Komentarji:

19.01.2010 @ 16:03 Sašo
Zanimivo, pohvale da ste se odločili za del predstavitve podjetja. :)

Je pa res da čedalje več uporabnikov dostopa do interneta s svojih mobilnih telefonov in če spletna strani ni prirejena za to, je ne morejo videti.


LP
19.01.2010 @ 17:32 Matej Žagar
Super, da ste se odločili za ta korak. Sam sem spletno stran pregledoval v mobilniku Nokia N95 z brskalnikom Opera mini 5 (beta2) in izgleda res super. Prilagam tudi sliko za boljšo predstavo. Upam, da bo na njej tudi toliko uporabnih informacij in možnosti kot jih imate na uradni spletni strani. Čeprav je res, da mobilnik na nek način omejuje količino vsebin, ker lahko hitro postane zadeva nepregledna.

Mogoče bi predlagal samo še to, da na vaši spletni strani (lisac-lisac.si) dodate funkcijo, ki bo preverjala ali je nekdo prišel na stran z mobilnikom in potem temu primerno avtomatsko preusmerite obiskovalca na lisac.mobi. To se lahko dokaj enostavno implementira, vaši programerji bodo že vedeli kako in kaj. Za končnega uporabnika/obiskovalca pa to pomeni še ena skrb manj ali je vtipkal pravo stran.

LP, Matej
19.01.2010 @ 19:13 klemn
Prej ali slej mobilni telefoni ne bodo potrebovali posebnih strani ampak bodo procesirali navadne :)
20.01.2010 @ 13:12 Nataša
Vse je o.k. in res je tudi sama pogosto pokukam na net kar preko mobilnega telefona.
Drugače pa ......še ena dobra ideja za mojo spletno stran :).
20.01.2010 @ 17:41 Franci
Tole je kr uporabno... dostop do interneta preko mobitela postaja vsak dan bolj aktualno...v parih letih bo verjetno lep procent uporabnikov dnevno iskala informacije preko mobilnika
20.01.2010 @ 20:02 Marko
Se strinjam s klemnom. Mislim, da bo prej vsak mobilec znal kvalitetno prebrat vsako navadno spletno stran, kot pa bodo podjetja potrebovala prilagojene spletne strani ;)
22.01.2010 @ 11:32 mg
Telefoni že procesirajo navadne (iPhone), Tut android bo naredil svoje, čeprav z nokio je pa res težko brskat po navadnem spletu, pravzaprav je absurno.
Je pa v času RSS-a dostop do teh vsebin poenoten in zelo efektiven tudi na telefonu, tako da kdo resno spremlja določeno stran, posega po teh metodah. Škoda edino, da se v google readeru velikokrat ne prikaže celoten vaš post, vrjetno gre samo za nastavitve izvoza RSS-a.

Kljub vsemu se mi zdi mobilna različica lepo pregledno strukturirana in brez nepotrebnih motečih detajlov.
na vrh