Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Vsak upor proti vladarju Covidu XIX. je nesmiseln
Zakaj se korone še dolgo ne bomo rešili? Kratek esej na temo delovanja države in vaše vloge pri vsem skupaj Kdor razmišlja z lastno glavo, kaj hitro ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direktni marketing - Drayton Bird je za vas posnel webinar
Direktni marketing
Komentarji:   3 24.07.2009

Če vas zanima direktni marketing, potem bo tole za vas!

drayton

Drayton Bird je za vas posnel webinar. Sam se nikoli ne naveličam poslušati velike legende direktnega marketinga.

Vzemite si čas in uživajte. Briljantno! Neprecenljivo!

Da, Drayton Bird tudi letos organizira EADIM - Evropsko Akademijo Direktnega in Interaktivnega Marketinga. In v tem seminarju predstavlja eksperte, ki bodo predavali na EADIM.

Tam bom predaval tudi jaz. Ampak v London grem predavat predvsem zato, da bom poslušal druge eksperte s področja direktnega marketinga. Ker se rad učim, ker se znanja, za razliko od hrane, ne moremo nikoli prenajesti.

In kakšne eksperte je Drayton uspel prepričati, da bodo predavali zanj ... samo praktike, ki res poznajo direktni marketing, eksperte, ki se z direktnim marketingom ukvarjajo dnevno. Če imate možnost, se mi pridružite oktobra v Londonu.

Draytonov webinar je seveda brezplačen. Še enkrat ponavljam, nekaj kar je vedno znova ponavljal David Ogilvy: "Drayton Bird ve več o direktnem marketingu, kot kdor koli drug." Vesel sem, da poznam Draytona, vesel sem, da se lahko učim od njega.

Prisluhnite Draytonu še vi.


Dodaj komentar


Komentarji:

29.07.2009 @ 07:30 Peter Krkoč
Bravo Aleš Lisak :)

edini slovenec, ki je inspiracija svetovni klasi. Kar ga uvršča v svetovno klaso.

Pa še... ali nalašč ne piše nikjer da je Bird 5 minut webinarja posvetil temu, da je povedal kako iznajdljiv je Aleš Lisak?
29.07.2009 @ 08:06 Aleš Lisac
Peter, hvala za pohvale. Aleš Lisac je bolj skromen človek, pa je namerno zamolčal, da ga Bird vsaj dvakrat zelo hvali ... :)
22.12.2021 @ 23:13 ivermectin dosage by weight
drug name for rheumatoid arthritis plaquenil cabbage and arthritis
ivermectin pills walgreens https://ivermectinhome.com
na vrh