Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Facebook prijatelji
Dnevnik guruja
Komentarji:   8 09.07.2009

V ponedeljek si je mojega FB prijateljstva zaželela tudi erotična maserka Mandy. V svojem opisu pravi: »Privošči si razkošje užitkov, na lastni koži, brez slabe vesti ... info na 041278018 ... samo za resne!”

Facebook je sicer krasna stvar, ampak nekateri v želji po čim večjem številu »prijateljev« rečejo da (v prevodu – kliknejo na) na prav vsakogar.

Pregledal sem seznam prijateljev erotične maserke Mandy. He, he … zanimiv seznam. Med Mandyjinimi prijatelji je recimo tudi en aktualni minister. Me prav zanima, ali je res prijatelj erotične maserke ali jo je samo slučajno. Kliknil, mislim. :)

S socialnimi mediji je tako kot v resničnem življenju. Po pameti, dragi moji, po zdravi pameti.

Mandy pa čestitam za kreativno iskanje novih strank. Sicer ne vem, ali ta zadeva deluje, ampak poskus je pa zanimiv. Sedaj sem ji pa še jaz s tem zapisom naredil malo brezplačne reklame.
 


Komentarji:

09.07.2009 @ 13:07 Andrej
Dva ministra. Aleš in Patrik. ;)

Kot kaže so Patrikovi sodelavci na ministrstvu, po tem, ko so s hudim branistormingom, prišli do tega, da hitra vožnja povzroča trajno impotenco, Patriku naročili eno erotično masažo pri Mandy. :)
12.07.2009 @ 12:55 Marko
najbrž se je s tem zapisom povečala tudi "zaželjenost" Aleša na Facebooku :)
13.07.2009 @ 05:05 DJ Lovro
Naši sosedje pravijo: "Il trucco c' e', ma non si vede ...".

V prevodu: "Trik je, ma se ne vidi ..."
13.07.2009 @ 08:18 Nataša
Ojej! In potem se čudim, da me kličejo razni čudaški odjemalci masaže in previdno tipajo, kako je s "happy end-om"...čeprav sama oglašujem tazaresno, mogoče res malo bolj dolgočasno masažo, pa vendar... ;) FB ti da kriiila.
13.07.2009 @ 21:36 Aleš Lisac
Nataša, sedaj ste odkrili kaj si stranke želijo ... Torej? :)
14.07.2009 @ 06:18 sivolasi
Ljudje z nekaj več denarja v žepu si praviloma želijo ravno erotične masaže. Zakaj?
Še nihče, ki hodi na erotično masažo k maserki, ki skrbi za higijeno, ni nič »staknil« in tudi ne bo. Tisti pa, ki pa imajo z dekleti na poziv spolne odnose, pa naj gredo vsaj dvakrat letno na infekcijsko kliniko na pregled krvi… Kljub uporabi kondoma.

Drugače pa je omenjena deklica nedvomno potegnila pravo potezo. Ta zna s takim prostopom pridobiti vsaj 100 strank, in to takih, ki so pripravljene dati za erotično masažo 50 evrov, pa tudi več, ostalim, ki se oglašujejo le v Salomonovem oglasniku, ali na kakšnem drugorazrednem portalu za stike, pa se ne piše dobro.
Slovenija je namreč polna takih in drugačnih masaž in kar nekaj maserk klasične masaže je v svojo ponudbo dodalo še opcijo »popolna sprostitev«.

Dobro bo delala namreč le tista, ki bo imela čim bolj pestro ponudbo. In, vemo, treba se je prilagoditi trgu (željam moških).
Zagotovo pa se ne bodo moški prilagodili skromni ponudb. Dovolj je le ena, ki ponudi nekaj več, na kakšen nov, inovativen način in če taka zna izkoristiti tudi možnosti spleta, je zmagala…
16.07.2009 @ 11:29 Nataša
Omojbog, Aleš, menda ne mislite, da bi glede na želje strank prilagodila svoje "prijeme"...?! ;)
Ne, ne, mogoče bi raje postala "spletna madame" za erotične maserke. Hm. Si bom vzela dan za razmislek o moralnih vrednotah. No, mogoče uro... :mrgreen:
21.07.2009 @ 12:48 sivolasi
Nataša, nihče nikogar v nič ne sili.

Prepričan pa sem, da so prišli taki časi, da se bo dobro tržila samo dobra ideja. Pa tudi kombinirana ponudba. Klasičnih maserk je recimo v državi 500. Erotičnih pa najmanj 1000. Prostitutk tu ne štejem zraven.
Koliko od teh 1500 maserk je sposobno ponuditi kvaliteteno kombiniranomasažo?

15, ali več let nazaj, je mesar v okolici Ljubljane v mesariji izposojal še VHS kasete s filmi. Mogoče ne ravno v mesariji, pač pa v sosednjem prostorčku, ki bi drugače sameval.

15.000 evrov od mesarije, 2000 od videoteke? V današnjih časih je za marsikoga 2000 evrov precej resen denar.

Če je bil omenjeni mesar pameten, je stranki za vsako kilo kupljenega mesa izposodil 1 film zastonj... Jaz bi ga!

Govorim o tem, da gredo očitno skupaj najbolj nenavadne kombinacije. Mnogo bolj nenavadne, kot sta klasična, ter erotična masaža...
na vrh