Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Marketing na konju
Dnevnik guruja
Komentarji:   1 15.06.2009

Kako praktično vsako potencialno stranko pripraviti do tega, da se z veseljem poslovi od težko prisluženega denarja in ga izroči vam, ne pa vaši konkurenci ali komur koli drugemu?

alesnakonju

V soboto vam bo, če boste prišli na Mednarodni konjeniški festival, povedal:

- Kako lahko z majhnim vložkom v marketing premagate veliko bogatejšo konkurenco. Ste vedeli, da je na letošnjem Kentucky derbiju (najprestižnejša konjska dirka v ZDA) 2. maja zmagal konj, za katerega so plačali samo 9.800 dolarjev? Verjetnost za zmago na stavnicah je bila 1 proti 50. Pokazal vam bom, kako lahko z malo denarja naredite nekaj teko neverjetnega, kot je naredil neverjetno poceni konj - Mind That Bird na 135. Kentucky derbiju.

- Kako v nekaj dneh, včasih samo v 4 minutah, izboljšati tisto, kar najbolj vpliva na vaš osebni uspeh in uspeh vašega podjetja?

- 3 načine, kako lahko v času krize, garantirano povečate prodajo in dobiček vašega podjetja. Govoril bom tudi (na precej provokativen način) o:

- oglaševanju, podjetništvu, ženskah, konjih, novih tehnologijah, internetu, ukrepih države na področju gospodarstva, medijih, raziskavah, javnemu nastopanju itn.

Skratka, obljubljamo predavanje, ki vam bo (če boste tako hoteli) spremenilo življenje, obenem pa se boste še zabavali. Po predavanju boste hiteli svojim prijateljem in sodelavcem pripovedovati, kako je bilo. Pripravite se na nekaj, česar še niste slišali niti videli.
 


Komentarji:

15.06.2009 @ 19:20 Lojze
Lisac je na konju;)))
na vrh