Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Rutar informira
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 11.06.2009

Če že daješ popuste, potem moraš strankam natačno pojasniti, ZAKAJ popust.

V Rutarju to pravilo poznajo. Ker praktično vsak mesec zamenjajo ime razprodaje (se morda kdo spomni, da kakšen dan v Rutarju ne bi imeli takšne ali drugačne razprodaje?), se jim včasih bolje, včasih pa malo slabše, uspe držati zgornjega pravila. Tokrat so našli res dober razlog za popust!

rutarpozar

Ker jim je požar "pred nekaj dnevi dokončno uničil 7 etaž pohištvenega velecentra Rutar", imajo sedaj posebno popožarno razprodajo. Na srečo "je ostalo skladišče, ki se nahaja le kak kilometer stran, nepoškodovano." In izdelke iz tega skladišča so sedaj z več kot 70 prikoličarji odpeljali v Ljubljano in Maribor.

Kaj naj rečem ... genijalci. Edini letak, ki sem ga včeraj prinesel v stanovanje, vse ostalo je končalo v košu za smeti zraven poštnih nabiralnikov.


Komentarji:

11.06.2009 @ 18:50 Dina
Tudi meni je včerajšnji časopis/reklama ostal v roki. A glede na to, da jim žal bolj malo verjamem (izkušnje) sem tudi v to podvomila.
11.06.2009 @ 19:57 Matic
In ja, jaz bi na njihovem mestu napisal; požar je res naredil škodo, ampak Rutar kljub temu ne pušča puške v koruzi; strankam ostajamo zvesti! Kar v poslovnem svetu dviga mentaliteto; kljub škodi smo še vedno v vrhu-ne pramakne na nič! Tukaj smo in bomo zaradi Vas! Res, da nam je požar naredil škodo; pa vendar smo za Vas poskrbeli v novenm skaldišču in ne boste razočarani! Nas ne ustavi, nihče!!!
12.06.2009 @ 06:56 Grega
Ne vem, mene pa Rutar s svojimi vsiljivimi bombastičnimi letaki odbija
12.06.2009 @ 06:58 Lojze
Stoletna želja se mi je izpolnila,Aleš je končno zamenjal sliko....Lisac s konjem;))))
12.06.2009 @ 08:22 Aleš Lisac
Lojze, prav čakal sem, da prvi opazi mojo novo sliko. No tale slika s konjem bo tukaj samo do 21. junija. Potem dam pa spet staro, ali pa kakšno dopustniško. S konjem Luckyem sem slikan, ker bom v okviru www.saeta-equina.com pripravil eno kratko 90 minutno predavanje. O marketingu, konjih, ženskah, recesiji in podobnem :)
12.06.2009 @ 10:39 Lojze
Upam,da boste dodajali nove in jih v doglednem času menjali

LP
na vrh