Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Kaj bi lahko rešilo Janeza Vajkarda Valvasorja pred bankrotom?
Ste vedeli, da je Janez Vajkard Valvasor poslal letak na več kot 300 različnih naslovov, dobil pa je le 9 pozitivnih odgovorov? Preberite, kaj je ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Direktni marketing - dirka se je začela!
Državno prvenstvo v direktnem marketingu
Komentarji:   0 08.06.2009

Na eni od spodnjih slik lahko vidite tretjega državnega prvaka v direktnem marketingu. No, lahko se zgodi, da bo prvak spet prvakinja. :)

direktni marketing1

Seveda še ne vemo, kdo bo zmagal. Na fotografiji so udeleženci tretjega državnega prvenstva v direktnem marketingu, ki so danes prišli po svoje kvalifikacijske naloge v dvorano Smelt na Dunajski cesti v Ljubljani.

direktni marketing2

Prvenstvo boste lahko spremljali na uradni spletni strani državnega prvenstva v direktnem marketingu. Gre za edino marketinško tekmovanje v Sloveniji in na svetu, kjer o zmagovalcu ne odloča  nobena žirija. Zmagal tisti, ki premaga tekmece - premaga pa jih tako, da v vsakem kolu proda več kot njegov nasprotnik. Kot recimo na teniškem turnirju. Na www.prvak.si lahko tudi vidite naloge in rešitve iz prejšnjih dveh prvenstev.


na vrh