Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Intervju
  Poglejte kratek intervju z mano. Nekaj tem iz intervjuja:   Kaj narediti za povečanje prodaje? Kako pripraviti prodajalce, da bodo ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Trump in Lisac
Dnevnik guruja
Komentarji:   20 01.05.2009

Kako prodati 464 stanovanj, za 700 milijonov dolarjev v 8 urah? To bi verjetno zanimalo tudi naše nepremičninarje, mar ne? Ivanka Trump nam je povedala, kako ji je to uspelo. Kupci so v 8 urah podpisali pogodbe, plačali 20% avansa. Vse to za stanovanjske enote, ki še niso vseljive ...

ivanka

Ivanka Trump in Aleš Lisac, Chicago 30. april 2009

Ivanka Trump se največ ukvarja s Trumpovo "kolekcijo" 13 luksuznih hotelov, vodi pa tudi "Trump Jewelry", kjer prodajajo nakit po cenah od 650 do 350.000 dolarjev.

Ivanka je pametna, pridna in sposobna punca. Prav z užitkom jo je bilo gledati in poslušati. Ivanka ima seveda veliko prednost, da je Trumpova hčerka. Ampak to svojo prednost je zelo dobro izkoristila. Zaradi očeta je bila vedno v stiku s sposobnimi in delovnimi ljudmi in se od njih veliko naučila. Ivanka ima v resnici zelo odgovoren položaj v Trumpovi organizaciji.

Ivanka seveda ve kje je Slovenija ... takoj mi je omenila, da je njena mačeha Slovenka. ;)

Zakaj sem v resnici pisal o Ivanki, zakaj sem se slikal z Ivanko Trump?

Da vam še enkrat dokažem, da je uporaba znanih osebnosti učinkovita marketinška metoda, ki jih slovenska podjetja premalo uporabljajo. Povezava z znanimi osebnostmi poveča verjetnost, da kupci podjetje opazijo, poveča kredibilnost podjetja (ob pravilni izbiri znane osebnosti).

Ivanka Trump je neke vrste vaba, na katero ste se ujeli vi, jaz pa tudi. Ivanka je le ena od 20 predavateljev, ki jih bom poslušal ta teden. Ampak vsekakor je pritegnila največ pozornosti in izbranci, ki smo se lahko z njo slikali, smo na to posebej ponosni. Trump je tudi odličen primer pomembnosti in vrednosti blagovne znamke. Ivanka je veliko govorila o tem, da gredo njihove nepremičnine tako dobro v prodajo tudi zato, ker nosijo ime Trump in ker vedno presežejo pričakovanja kupcev.

V Chicagu nisem sam, z mano sta še dva prijatelja in moj brat. V vsakem podjetju si moramo delo seveda pravično (po bratsko) razdeliti

blaz
.
Medtem, ko sem se recimo jaz ukvarjal z Ivanko Trump, se je Blaž Lisac pogovarjal s Petrom Sheo, lastnikom revije Entrepreneur (tretja največja poslovna revija v ZDA). No sedaj pa po pravici povejte, želite še kakšno dodatno podrobnost o s rečanju Trump - Lisac, ali vas bolj zanima pogovor in predavanje s Petrom Sheo? :)
 


Dodaj komentar


Komentarji:

  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
02.05.2009 @ 00:11 Helena
Oba. Zakaj bi izbirali, če lahko iz obeh pogovorov marsikaj koristnega izvemo?
02.05.2009 @ 00:36 Boris
Gospod Lisac bi lahko vedel, da je v Chicagu in ne Chichagu...
02.05.2009 @ 00:47 Aleš Lisac
Res sem v Chicagu ... se vidi, da nimam zene s sabo, da bi kaj prebrala za mano ...
02.05.2009 @ 00:56 Aleš Lisac
Helena, saj veva kako je s tem v resnici ... Ljudje v večini primerov, ko imajo na izbiro trač ali resno čtivo, izberejo trač. Tako pač je, zakonov vesolja ni pametno poizkušati spreminjati.
02.05.2009 @ 01:32 Anže Ž.
Ampak tu ni trača na izbiro?

Izberem Ivanko ;)
02.05.2009 @ 10:30 Biokmetovalec
Kaj pa če se odločim za obe možnosti? Zakaj se ne bi človek v življenju vprašal, kako izbrati oboje.

Recimo, da se hočem vpisati na študij ob delu, žena pa se ne strinja.

In zdaj naj tuhtam, ali izpolniti svojo željo in se zameriti ženi, ali pozabiti svoje sanje in imeti zadovoljno ženo?

Pravilno vprašanje v tem primeru se glasi: Kako doseči, da me bo žena začela prepričevati, naj se vpišem na izredni študij?

V večini primerov lahko v življenju dosežemo "obe izbiri".
02.05.2009 @ 11:57 vili
Nič osebnega, namreč ne poznam tvoj dar govora ali tvojih navedb o čudežnih mahinacijah, vidim pa, da je zapis porazen. En sam presežnik besed Ivanke in Trump! Ob prebiranju sem pomislil na svojega petošolca, ki mi je nedavno ponudil v branje svoj ocenjen spis. Žal na tvoje razočaranje, je bil njegov precej bolj tekoč in berljiv, naučili so ga, da se imena ne ponavlja v nedogled. Če že skušaš povdarjati nek 'high', raje sestavljanje teksta prepusti ženi!

BTW, a si ti tisti Lisac, kateraga oče je imel kovinsko galanterijo na Dolenjskem?
02.05.2009 @ 14:16 Borut
Vili, ta komentar je pod nivojem. Zaradi vsebine, tikanja nepoznane osebe in slovničnih napak.

Aleš, izberem Ivanko :-)

A lahko kljub temu dobim še pogovor s Petrom Sheo?
02.05.2009 @ 17:00 janez
Aleš:

Ti pa si en drekobrb. Kaj me utrujaš s tvojimi fintami in forami in mi kradeš čas in mi pošiljaš sms-e. Pusti me pri miru, kdo ti je dovolil vdirat v mojo zasebnost. Če že hočeš komentar glede Trumpa: Ritoliznik
02.05.2009 @ 17:29 Rafko
Aleš,

kaj so "fovšljivi". Je kar "fejst babnca" tale Ivanka. Tudi jaz bi se raje ukvarjal z njo, kot s tistim "dedcem.

Veliko dobrih idej želim !
Rafko
  • Stran
  • 1
  • 2
  •   
na vrh