Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Odhod iz Floride 2 - Mastermind
Dnevnik guruja
Komentarji:   6 09.04.2009

Jutri, ali pojutrišnjem bom res tudi napisal, kako je bilo na Floridi. Do takrat pa nekaj več v tem 3 minutnem videu, ki sem ga posnel na poti iz Ft Myersa v Miami.

Bodite pozorni na moje besede na koncu posnetka.


Komentarji:

09.04.2009 @ 15:43 Robi
zadeva je občutljiva...določene zadeve niso za javnost...hehe playboyeve zajčice?:))))
09.04.2009 @ 16:11 Aleš Lisac
Robi, čisto resno mislim. Vsak udeleženec je razkril svoje poslovne skrivnosti, bilance, trenutne težave, možnosti o katerih razmišlja, bodoče načrte itd. Te stvari res niso za javnost.

Kategorično tudi zanikam, prepričan sem, da nimate nobenih dokazov, da so bile na otoku z nami tudi playboyeve zajčice. Majke mi. :)
09.04.2009 @ 16:42 Robi
O zajčicah res nimam dokazov(beri; ne vznemirjaj gurujeve žene;))))), imam pa dokaze,kako je naš marketinški lisjak iskal skrite ideje za posel na Floridi;)))))
10.04.2009 @ 00:11 Sašo
Se absolutno strinjam z povedanim na koncu, investicija v znanje je investicija v prihodnost!
Hkrati si pa želim, da bi bil izbran med tistimi 10, ki gredo na Florido iskati nove rešitve in znanje. Sam osebno sem že dosegel tisto kar sem si želel, da stojim zraven Aleša na odru oz. tudi sam kaj povem, kar mi je zelo veliko pomenilo (točka v mojem življenju ki je definitivno ne bom pozabil). ...emm je še kaj prostora ali že imaš izbrane kandidate za Florido? ;)

LP, Sašo
13.04.2009 @ 01:09 Primož
Gu-gu so peli ŽELIM SI NA JAMAJKO, jaz dodajam GREM NA FLORIDO.

No, za zment se je. :)
15.04.2009 @ 17:29 Sašo
Aleš hvala za kartico...pridem :)
na vrh