Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj "Recesijsko odporen marketing" - zadnjič
Seminarji
Komentarji:   1 10.03.2009

toyota1

Tudi tokrat je bila dvorana polna.

toyota2

Morda smo prodali kakšen sedež preveč. :)


toyota3

Investirajte vase, razen če mislite, da ste slaba naložba.

toyota4

Tudi novi Avensis je pritegnil kar nekaj pozornosti. Zelo verjetno bomo skupaj s Toyoto zadevo ponovili tudi leta 2010. Seveda drugo leto naslov seminarja ne bo povezan z recesijo.

Komentarji:

11.03.2009 @ 03:03 DJ Lovro
Ja, lepo se zahvaljujem, da sem lahko bil zraven! Nisem želel zamuditi priložnosti "zadnjič" ... Čeprav "nočni ptiči" radi pospimo dlje, mi ni žal, da sem tokrat naredil izjemo za odlično predavanje, ki me je zbudilo z zanimivimi temami in presenečenji ter mi dalo zagon, da tudi jaz recesijo "boksnem" tja pod brado, da jo odnese ... "Chi si ferma e' perduto" (italijanski pregovor: "Kdor se ustavi, je izgubljen"). Lep pozdrav vsem! Če ste zamudili, naročite DVD in poglejte v miru, še najboljše s tipkama "pavza" in "rewind" ... Večkrat ponovi! Potem pa na testno vožnjo z novo Toyoto, ne?
na vrh