Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Lisac marketing ekspres
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 26.01.2009

Zastonj marketinški nasveti izpod tastature marketinškega guruja Aleša Lisca za vas tudi v tiskani obliki?

Prejšnji teden smo začeli pošiljati Lisac marketing ekspres na naslove slovenskih podjetij tudi v tiskani obliki. Elektronska pošta je sicer super medij, ampak čez dobri stari papir ga pa tudi ni.

Lisac marketing ekspres bo v tiskani obliki izhajal vsak mesec. Pošiljali ga bomo na 30.000 naslovov, za distribucijo bo poskrbela Pošta Slovenije. Če nikakor ne želite zamuditi nobene številke tiskanega Lisac marketing ekspresa, na helena@lisac-lisac.si pošljite svoje popolne podatke in za vas bomo kupili znamko in vam Lisac marketing eksperes brezplačno poslali vsak mesec.

Kliknite za ogled tokratne številke v pdf formatu.

 


Komentarji:

26.01.2009 @ 14:54 Sašo
Vse pohvale :)
26.01.2009 @ 23:19 sivolasi
Se pridružujem pohvalam!
Kako malo je potrebno, da smo v stiku. Na tak ali drugačen način...
29.01.2009 @ 18:50 Danijela
Pozdravljeni,

tudi jaz se pridružujem čestitkam.

Morda me zanima ali bi bilo mogoče Marketing expres pošiljati tudi na v Javno upravo?
Menite, da bi tovrstna revija našla svoj prostor tudi v javnih zavodih, športnih zavodih, šolah, centrih, organizacijah, ministrstvih.. , ali bi koristila oz., da bi le ti prepoznali večjo priložnost za trženje?

Lep pozdrav
01.02.2009 @ 03:48 DJ Lovro
Ola! Prijetno presenečenje, sem že naročen in ga še posojam naprej... Ma prav super, ker od ekrana me že malo bolijo oči... Vi pa res imate stalno nekaj "NOVO"... LP! Lovro.
02.02.2009 @ 12:42 Danica
Pozdravljeni!
Strinjam se, da je ideja super marekinška poteza. Stranke naravnost obožujemo zastonj "darila" :)
Zanima pa me ali je možno prejeti izvod v pdf obliki namesto tiska?
na vrh