Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj EADIM in CIMBA
Seminarji
Komentarji:   1 16.09.2008

Dve šoli, ena v Italiiji in ena v Belgiji, na katerih sem predaval tudi sam in ju priporočam. Če vas zanima več, mi seveda pišite.

Če vas zanima zanima management, priporočam Executive Certificate in International Management. Program se izvaja v Asolu, približno 4 ure vožnje iz Ljubljane. V glavnem bodo vaši sošolci direktorji iz severa Italije.

Če pa vas zanima direktni marketing, potem pa priporočam, da se drug leto (letos ste že prepozni) vpišete na The EADIM European Certificate in Direct and Interactive Marketing. Sošolci in predavatelji prihajo praktično iz vseh evropskih držav in tudi ZDA in Avstralije!  


Komentarji:

17.09.2008 @ 21:27 Jernej
EADIM priporočam iz prve roke. Letos je bilo 17 res odličnih predavateljev iz prakse (vključno z Alešem) ter sproščeno in fenomenalno vzdušje - tudi potem zvečer ob pivu. Drayton Bird se s svojo ekipo RES trudi.

Poleg predavateljev pa lahko veliko izveš tudi skozi pogovor z ostalimi udeleženci, navežeš poslovne in prijateljske stike...

Šolanje je sestavljeno iz enotedenskih intenzivnih predavanj v Bruslju in izobraževanja po internetu. Ta drugi del je še pred nami, naslednje leto septembra pa nas čaka izpit v Bruslju.

Vsa predavanja so posneli in jih bomo lahko večkrat pogledali... to je še posebej super ker je količina informacij res velika.

Če vas zanima direktni marketing je EADIM kraj, kjer enostavno moraš biti.
na vrh