Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Guru majica
Dnevnik guruja
Komentarji:   5 13.07.2008

Imam novo majico. Žena mi jo je naročila na www.wannabesociety.com.

Majica mi je malce prevelika, ampak bo vseeno v redu. Na tej strani si lahko izberete majico z napisom, ki pove, kaj ste ali bi želeli biti. Te majice so seveda nekaj posebnega.

guru

Igor je napravil projekt iz nečesa tako običajnega, tako vsakdanjega, tako nezanimivega, kot so t-shirts. Se strinjate, da je umetnost iz majic narediti zgodbo, skupnost, society?
 


Očala nisem polomil. Gre za BluBlockerjev model Magnum. "As seen on TV" seveda. Joa Sugarmana, lastnika BluBlockersov itak že poznate ... :)

Komentarji:

13.07.2008 @ 21:31 Luka
Dobro to.
14.07.2008 @ 08:26 Kajote
drago....
18.07.2008 @ 02:12 Gregor
ojejej, neposrečeno tole - kar se izvedbe tiče. cela stran v flashu. sux.
24.07.2008 @ 08:08 sivolasi
Logo res ni kaj posebnega. Škoda. Treba je angažirati boljšega oblikovalca...
28.07.2008 @ 16:06 alex
Jaz imam 2 in sta mi super. Zanimive so predvsem reakcije ljudi, ko nosim majico.
na vrh