Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Zastonj gorivo!
Dnevnik guruja
Komentarji:   2 17.07.2008

Herz v ZDA časti tank goriva, če najamete avto za več kot 3 dni. Odmevna akcija, sploh v trenutku, ko se vsi pogovarjajo o nesramno dragem gorivu.

Moč oglasnim sporočilom vedno povečamo tako, da se v oglasih vključimo v pogovor, ki že tako ali tako poteka med potencialnimi kupci. O dragem gorivu sedaj govori ves svet. Perfekten čas, da v oglasih govoriš o zastonj gorivu.

Ali da na primer ob nakupu novega avta garantiraš ceno goriva (2,99 dolarja za galono) za naslednja tri leta. Zelo premetena Chryslerjeva akcija, v sodelovanju z Viso in Mastercardom. Kaj najbolj moti kupca novega jeepa? Ja, drago gorivo … Ampak sedaj ti ob nakupu novega jeepa garantirajo ceno 2,99 dolarja.

Američani že od nekdaj znajo financirati nakup česarkoli.
 


Komentarji:

17.07.2008 @ 12:35 ervinator
Ne verjamem, da resno podjetje danes res garantira to ceno goriva (morda kako malo podjetje, ki tvega stečaj). Ampak "garantiramo" v tem primeru verjetno spet pomeni nekaj, kar jim uspe samo prikazati kot garancijo.
17.07.2008 @ 13:12 Aleš Lisac
Gre za Chrlysler ... v kombinaciji z Viso in Master kartico. Keč je v drobnem tisku - zadeva velja, če prevoziš letno 12.000 milij ali manj. Skratka v malo drugačen - priznaj privlačen - celofan so zavili popust. Nakup jeepa je itak čustveno dejanje, takšna akcija pa ti pomaga svojo okolju in žepu neprijazno odločitev lažje zagovarjati.
na vrh