Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Pogovor s prodajalcem rekorderjem
Včeraj sem se pogovarjal s prodajalcem, ki je v svoji panogi v Sloveniji prodal največ. Osebno je v 9 mesecih obiskal in prodal 760 strankam! Kako mu je to ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

<< nazaj Mu in Me
Marketing
Komentarji:   3 15.07.2008

mu

Pri nas sem videl mukati jogurt. Na Poljskem muka mleko. Kozje mleko pa se oglaša z Me.

me

Se bo mleko, ki ima na embalaži napis MU, prodajalo bolje, kot tisto, kjer piše samo Mleko? Pojma nimam. Kupci bodo glasovali … Glasovanje kupcev vedno poteka na zelo pravično – izdelke, za katere »glasujejo«, zlagajo v svoje nakupovalne vozičke.
 


Dodaj komentar


Komentarji:

15.07.2008 @ 09:09 franci dragan
Mleko z napisom ME se bo zaneslivo bolje prodajalo.Naivnost ljudi ne pozna meja.Samo ,da je nekaj drugače
15.07.2008 @ 16:37 Lovro
Novo! Novo! Novo!
16.07.2008 @ 07:45 SuperTine
V tem primeru, ko gre za mleko bi zadostovalo samo "Novo!"; ker če bi 3x napisali Novo!, bi stranka začutila, da ji hočemo nekaj na silo "podtakniti", njeno pozornost bi vsekakor pritegnili, ampak nas zanima samo nakup ...

Še najboljša bi bila kombinacija obeh: Novo! MU oz ME, tukaj pa pride v uporabo pravilno zaporedje oziroma postavitev besedila in slik na embalaži.

Dodali bi lahko tudi: Mleko avtohtonih drežniških koz - (za SLO.)(http://www.drobnica.si/index.php?view=article&id=91&option=com_content&Itemid=169)
Ali pa: Mleko plemenskih koz - svežina iz hribovitih gorskih pašnikov ...

Kaj pomeni svežina hribovitih gorskih pašnikov pa je že druga zgodba ...

aja, koza ima vime, preverjeno
=)
na vrh