Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Sumo challenge
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 09.07.2008

sumo

Slika je iz nakupovalnega centra na Poljskem. Priredili so »Sumo Challenge« tekmovanje robotov. Roboti so tekmovali v tem, kateri bo koga izrinil z odra. Tako kot pri pravi sumo borbi. Kaj bi lahko tekmovalci naredili bolje?
Kot vidite, so vsi delali samo na tehnologiji, nič pa na obliki. Tisti, ki bi svojega robota še primerno »oblekel«, bi požel največji aplavz. Da o tem, da bi se slika v sumo borca preoblečenega robota pojavila v vseh časopisih, revijah in na TV, niti ne govorimo. Morda bi takšen robot celo dobil kašen sponzorski evro?

Videz je pomemben, embalaža je pomembna!


Komentarji:

09.07.2008 @ 08:43 Boštjan
Tudi slika je zelo pomembna, ta je meglena tako da se zelo slabo vidi...
09.07.2008 @ 23:29 Luka
Cool to. ;> Glavno da je šport.
11.07.2008 @ 10:18 ervinator
Tudi ring bi moral biti večji. Tekmovanje je videti amatersko.
na vrh