Nove objave na vaš mail!

Vsak nov zapis, vam lahko pošljem po elektronski pošti. Prijavite se tukaj:

Poglejte kaj sem zapisal, natanko pred letom dni:

Imate svoj krizni priročnik?
Kaj boste naredili, ko pride kriza? Ni vprašanje, ali bo tudi v vaše podjetje prišla kriza. Vprašanje je, kdaj in kakšne vrste bo naslednja kriza. In ...

Iz dnevnika marketinškega guruja 1. del

90_b_iz_dnevnika_guruja1.jpg

V knjigi boste našli 97 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje. Vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Če vas zanima marketing, če želite uspeti v poslu, potem je ta knjiga za vas.

Iz dnevnika marketinškega guruja 2. del

88_b_iz_dnevnika_guruja2.jpg

V knjigi boste našli 93 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Marketing, direktni marketing, prodaja, retorika, dobičkonosne ideje. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse.
 

Iz dnevnika marketinškega guruja 3. del

89_b_iz_dnevnika_guruja3.jpg

V knjigi boste našli 105 kratkih nasvetov za povečanje prodaje in dobička. Zanimivo in poučno branje, vse na podlagi primerov, večinoma iz slovenske prakse. Marketing, direktni marketing, dobičkonosne marketinške ideje za vsak posel.

Tag

Aleš Lisac, Marketing, Direktni marketing, Trženje, Neposredno trženje, Retorika, Retorik, Javno nastopanje, Šola retorike, Prodaja, Povečanje prodaje, Zaslužek, Povečanje zaslužka, Oglaševanje, Guru, Coaching, Seminarji, Knjigarna, Dobre knjige, Svetovanje, Consulting,

Недорогое постельное белье в Киеве

<< nazaj Škofja Loka in kupovanje tepihov
Dnevnik guruja
Komentarji:   3 04.06.2008

Včeraj sem predaval v Škofji Loki. Poslušalo me je več kot 100 podjetnikov. Imam občutek, da so se zabavali in dobili vsaj kakšno novo idejo. Prvih 15 minut sem govoril o tem, kako sem v Istanbulu kupoval preproge.

Prodajalec je bil res as. Obnovil sem svoje znanje o prodaji in pogajanjih. Po dobrih dveh urah je bila »prodajno pogajalska delavnica končana«, napitki popiti, preproge kupljene. Mojo verzijo dogodkov so izvedeli udeleženci predavanja v Škofji Loki.

Vi dragi moji, pa se lahko zabavate ob ženini verziji tega dogodka.
 


tepihmojster

skofjaloka

Komentarji:

06.06.2008 @ 11:05 Grega
Aleš.

Kakšna pa je bila cena, ki sto ja plačala za najdražjo preprogo?
Sam sem bil namreč na Bazarju v Istanbulu 2 meseca nazaj. Prišel sem do informacije, da je slovenska stranka preplačala preprogo za 90%. :) BEST PRICE FOR YOU MY FRIEND. JUST FOR YOU MY FRIEND! :)
07.06.2008 @ 19:26 Aleš Lisac
Grega, dveurni seminar iz prodajnih tehnik, me je stal 1500 evrov. :) Čisto možno, da sem preplačal ... ker nisem naredil domače naloge. O preprogah nimam pojma. Edino pravo informacijo je prejela žena, ko je morala sredi "seminarja" poklicati kolegico profesorico, ki se na preproge spozna. In ta nama je dala nekaj navodil ...

Glavno, da sva se imela z ženo fino ... She happy. :)
08.06.2008 @ 17:43 Grega
Najbrž jo nista toliko preplačala, glede na informacijo, ki sem jo dobil, da je svetnica iz onkološkega inštituta plačala za preprogo okroglih 10 000€. S tem se je pohvalil sam prodajalec, ko mi je kazal njeno vizitko. She is very good customer and his best friend. :)

lp, Grega
na vrh